CAPTAIN DON'S HABITAT

Over CAPTAIN DON'S HABITAT

Wil je duiken op Bonaire? Dat kan op excellente wijze bij Captain Don's Habitat. Captain Don's Habitat is opgericht in 1976 door Don Stewart, de grondlegger van het sportduiken op Bonaire. Zijn visie en liefde voor de onderwaternatuur wordt in het hele resort weerspiegeld. Van de milieuvriendelijke constructie tot het gebruik van zonneboilers, energiebesparende apparatuur en de allernieuwste afvalwaterzuiveringssystemen. Duik op Bonaire met liefde voor de (onderwater)natuur. Boek bij Captain Don's Habitat.   

Duiken op Bonaire

Vrijheid is altijd het uitgangspunt geweest bij Captain Don’s Habitat. Je vindt vele tientallen duiklocaties van wereldklasse op niet meer dan vijftien minuten varen vanaf hun resort. Je duikvakantie kan niet stuk. De boten vertrekken elke morgen, middags en avonds naar meer dan zeventig duiklocaties op het eiland. Of neem een duik in hun huisrif om in 'no time' tussen de prachtige vissen en koralen te liggen. Geniet van alle pracht en praal en neem ook een kijkje bij het wrak van de La Machaca

Kantduiken op Bonaire

Kantduiken is een must op Bonaire en Captain Don's Habitat maakt het je makkelijk. Grijp een tank en vertrek naar welke stek je maar wil, Cliff, Captain Don's Reef of Carl's Hill. Alle benodigde apparatuur is te koop of te huur. Ook speciale voorzieningen voor technisch duiken of mindervaliden zijn aanwezig. Hun meertalig, multicultureel en professioneel team staat klaar om je te adviseren, onderwijzen of assisteren. Alles op een relaxte, aangename en bovenal veilige manier. Of je nu al jaren duikt, net begint of het nog moet leren. Captain Don’s Habitat Dive Operation is een PADI resort en een SDI 5 Star Professional Development Center. Het is centraal gelegen in het resort en makkelijk toegankelijk vanaf alle kamers. 

Duurzaamheid Bonaire 

Temidden van alle comfort en avontuur staat bij Captain Don's Habitat één ding centraal: De natuur! Elk detail van het resort is zo ontworpen dat het zo min mogelijk impact heeft op het lokale milieu. De kamers en voorzieningen zijn zorgvuldig ontworpen om schadelijke uitstroming naar hun mooie, maar kwetsbare huisrif te voorkomen. Bij Captain Don's Habitat zijn ze trots op het milieu en op de bijdrage die zij mogen leveren aan het behoud daarvan. Mogen ze jou verwelkomen? Boek nu! 

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

103 Kaya Gob. N. Debrot
Kralendijk
Bonaire

Contactgegevens

+5997178290
info@habitatbonaire.com
www.habitatbonaire.com

Soort winkel

Luxe resort
Captain Don’s Habitat Dive Operation
Rum Runners Restaurant

Deel deze winkel met mededuikers