STAY & DIVE BONAIRE

Over STAY & DIVE BONAIRE

Bij Stay and Dive willen ze niets anders dan jouw beste duikbuddy zijn. Ze doen er alles aan om je optimaal van je duik te laten genieten, ongeacht je duikervaring. Stay and Dive staat voor: Vlot, vriendelijk, behulpzaam, klantgericht, gepassioneerd, kwaliteit en betrouwbaar. Stay and Dive helpt jou en je niet-duikende metgezellen te genieten van al het moois dat Bonaire te bieden heeft. Bel vanuit Nederland: +599 7176860. Of boek nu!

Alles voorhanden, ook voor mindervaliden

Het resort beschikt over tien ruime kamers (studio’s) en een eigen duikbasis. Stay and Dive is ook perfect ingericht voor mindervalide mensen. Het Nederlandse team van Stay and Dive is vol enthousiasme om er voor de gasten een onvergetelijke vakantie van te maken. Wekelijks organiseren ze een duikersavond met een heerlijke barbecue. Het resort beschikt over een eigen zwembad en een dakterras waar je een prachtig uitzicht hebt over Kralendijk. Het gehele resort beschikt over gratis Wi-Fi.

Professionaliteit, veiligheid en gezelligheid

Stay and Dive heeft de expertise in huis om voor maar liefst vijf opleidingsinstituten de duikopleidingen te mogen verzorgen, te weten WOSD, PADI, SSI, DAN en IAHD. Dat maakt dat zij het breedst georiënteerde en meest gespecialiseerde duikcentrum zijn op Bonaire. Het team staat voor professionaliteit, veiligheid en gezelligheid en weet de mooiste plekjes van Bonaire vinden. Er gaat met liefde ook een gids met je mee onderwater, dit is echter wel tegen betaling. Duiken bij Stay and Dive verloopt in drie stappen: Kies het duikniveau dat bij je past. Kies de duik die je wilt maken. Geniet van je duik!

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Kaya Norwega 1
Kralendijk
Bonaire

Contactgegevens

+5997176860
Info@stayanddivebonaire.com
www.stayanddivebonaire.com

Soort winkel

Vulstation 230 B
Eigen zwembad
Gratis Wi-Fi
10 kamers, 2 ingericht voor mindervaliden
Verhuur materiaal en auto's

Deel deze winkel met mededuikers