DUIKCENTRUM THE WAVE

Over DUIKCENTRUM THE WAVE

Wil je leren duiken? Een duikopleiding in Zuid- of Noord-Holland volg je bij Duikcentrum The Wave in Hillegom. Duikcentrum The Wave is een SSI Diamond Instructor Trainer Dive Center met 35 SSI Certified Instructors and 3 SSI Instructor Trainers. Wil je leren duiken? Of wil je je verder ontwikkelen als duiker? Duikcentrum The Wave biedt alle SSI duikopleidingen aan. Ook voor duikmaterialen, duikuitrustingen, vullen, onderhoud, reparatie en duiken met kinderen moet je bij Duikcentrum The Wave zijn.    

Duikopleiding in Zuid-Holland

Wil je direct met een duikopleiding beginnen? Meld je nu aan. Je krijgt na het invullen van het formulier direct bericht. Alles is mogelijk. Of je nu een duikopleiding zoekt als beginner of als duikprofessional. Duikcentrum The Wave werkt voor haar duikopleidingen nauw samen met Dive Club SeaBees. SeaBees maakt duiktrips in binnen- en buitenland. Favoriete stekken in Nederland zijn de Haaarlemmermeerse bos en Vinkeveen. SeaBees heeft 120 leden en geeft duikopleidingen in vijf zwembaden.  

Duiken voor kinderen

Duikcentrum The Wave is een van de grootste duikcentrums in Europa voor kinderen. Wie duiken met kinderen zegt, zegt Duikcentrum The Wave. Ben je  tussen de acht en twaalf jaar en wil je leren duiken? Duikcentrum The Wave maakt in tien weken een echte SSI Scuba Ranger van je. Je oefent in het zwembad met deskundige duikers, die speciaal opgeleid zijn om les te geven aan kinderen. Ze leren je alles wat je moet weten. Duiken is cool en de onderwaterwereld is reuze interessant. Bekijk hier duikstekken in Nederland en wereldwijd.

Duikmaterialen in Zuid-Holland

Duikcentrum The Wave is een van de grootste en meest gerenommeerde duikcentra in Nederland. Eigenaar Frans van Item is één van de twee SSI-Tech-XR Instructor Trainers in de Benelux. Duikcentrum The Wave heeft een eigen vulstation, een online duikshop en een duikwinkel met een breed aan duikmaterialen, duikuitrustingen en duikaccessoires. In het duikcentrum is inpandig een duiktank beschikbaar met een inhoud van 40.000 liter, waar eventuele tests en oefeningen plaats kunnen vinden. Duikcentrum The Wave onderhoudt een nauwe band met tal van duikverenigingen in zowel Noord-,als Zuid-Holland. 

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Telefonisch bereikbaar tussen 12.00 en 21.00 uur.

 

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Marconistraat 9 B
2181 AK
Hillegom

Contactgegevens

+31252518780
info@thewave.nl
www.thewave.nl

Soort winkel

Vulstation 200 B / 300 B / NITROX 100% / TRIMIX / ARGON
Winkel - School

Deel deze winkel met mededuikers