DUIKCENTRUM PURMEREND

Over DUIKCENTRUM PURMEREND

Wil je leren duiken in Noord-Holland? Of wil je snel je duikopleiding halen? Snorkel & Duikcentrum Purmerend, gevestigd in Noord-Holland, verzorgt alle snorkel- en duikopleidingen van snorkelaar tot duiker en van duiker tot en met duikinstructeur. Duikcentrum Purmerend beschikt ondermeer over eigen leslokalen, een winkel en een reparatie-afdeling. Honderden duikers volgden in dit duikcentrum een duikcursus en zij nu actieve duikers

Duikcursus in Noord-Holland

De onderwater wereld verschilt enorm van onze wereld boven water. De duiksport geeft je de gelegenheid om deze wereld te bezoeken en er zelfs deel van uit te maken. Ben je benieuwd, maar heb je vragen? Kijk op de website van Duikcentrum Purmerend om antwoord te krijgen op de meest gestelde vragen. Een proefduik kan de tweede stap zijn. De instructeurs en divemasters staan klaar om je te begeleiden. Kom langs om ze te ontmoeten. Misschien begint jouw kennismaking met de onderwaterwereld bij Duikcentrum Onderwaterwereld in Purmerend!   

Duikmaterialen en duikuitrusting

Wie wil duiken heeft ook duikmaterialen en een duikuitrusting nodig. Duikcentrum Purmerend heeft behalve een duikschool ook een duikwinkel. Ze zijn graag bereid je te adviseren als het gaat om goede, veilige en comfortabele duikmaterialen. Wat voor duikuitrusting heb je nodig? En wat hoort daar verder allemaal bij om veilig te kunnen duiken. Woon je in Purmerend en wil je gaan duiken? Kom even kijken naar de vinnen, maskers, duikpakken, droogpakken en ademautomaten die Duikcentrum Purmerend in huis heeft. Ze hebben materiaal van topmerken zoals: Aqualong, Seaquest, Teknodiver, Technisub, Mares, Tusa, Suunto en Bare. Duikcentrum Purmerend verhuurt ook duikmaterialen. Daarnaast doen ze ook service en onderhoud.
Openingstijden: Maandag gesloten of op afspraak. Dinsdag 13:00 to 18:00 uur. Woensdag 13:00 tot 20:00 uur. Donderdag 13:00 tot 20:00 uur. Vrijdag 13:00 tot 20:00 uur. Zaterdag: 10:00 tot 17:00 uur. Zondag gesloten.

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Pascalstraat 41
1446 TV
Purmerend

Contactgegevens

+31299475236
info@duikcentrum-purmerend.nl
www.duikcentrum-purmerend.nl

Soort winkel

Winkel - School
Vulstation 230 B / NITROX

Deel deze winkel met mededuikers