TOTALLY SCUBA

Over TOTALLY SCUBA

Totally Scuba is de speciaalzaak voor de gevorderde duiker en de beroepsduiker. Advies, maatwerk en service staan bij ons voorop. Passie voor onderwatersport is onze drijfveer. Graag zetten we ons enthousiasme in om onze klanten service-op-maat te bieden. Totally Scuba heeft twee vestigingen: Een showroom met duikfaciliteiten in Enkhuizen en een onderhoudswerkplaats in Lijnden.

Showroom met duiktoren en duikput

Totally Scuba beschikt hier over twee duiktorens (3,5m en 9m, binnenbad) en een geconditioneerde duikput (21m, buitenbad). BC-opleidingen verzorgt in de torens duikopleidingen voor beroepsduikers, Totally Scuba beheert de torens voor sportduik doeleinden. Je kunt er op gezette tijden terecht, een vulstation is aanwezig. Volg Totally Scuba ook op Facebook voor meer informatie, evenementen en de agenda. Voor een select assortiment aan kwaliteitsproducten van onder meer Fourth Element, BARE, Scubapro, Shearwater en Tecline kun je terecht in de showroom van Totally Scuba. Je vindt er ook droogpakken, onderkleding en andere materialen voor gevorderde duikers, technisch duikers en beroepsduikers. Bekijk het aanbod ook in de webshop

Onderhoud en reparatie

Het onderhoudscentrum van Totally Scuba is gevestigd aan de Hoofdweg 16 B, 1175 LA in Lijnden. Het onderhoudscentrum van Totally Scuba is de place to go voor onderhoud van ademapparatuur, trimvesten, kraanservice en de batterijwissel van duikcomputers. Totally Scuba specialiseert zich in reparatie van droogpakken. In Lijnden is ook het eigen gecertificeerd reparatiecentrum gevestigd. Hier kun je terecht voor het repareren van lekkages en scheuren en het vervangen van seals, ritsen en/of schoenen van je droogpak. Meer over de mogelijkheden lees je op droogpak.nl.

Achtergronden Totally Scuba

Totally Scuba is in 2015 ontstaan uit het samenwerkingsverband tussen Moby Dick Nieuwegein en Scuba Totaal, twee ervaren experts op het gebied van duiken en duikmaterialen. Uit ervaring hebben we geleerd dat onze kracht vooral in de samenwerking zit. Daardoor kunnen we onze expertise gebundeld inzetten zodat onze klanten daar optimaal van profiteren. Samen hebben we daarom Totally Scuba ingericht. In 2019 zijn we een intensieve samenwerking gestart met BC-opleidingen.

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Voorland 13
1601 EZ
Enkhuizen

Contactgegevens

+31228722407
info@totallyscuba.nl
www.totallyscuba.nl

Soort winkel

Onderhoudscentrum
Winkel
Duikstek
Reparatie droogpakken

Deel deze winkel met mededuikers