Hey vakantieduiker, ga je met ons mee?

Dit bericht is geplaatst op 22 mei 2020
Hey vakantieduiker, ga je met ons mee?

Mis de sepia's, pijlinktvissen en zeepaardjes niet.

Een zonnig Pinksterweekend staat voor de deur. Nu is het de tijd om in Nederland te gaan duiken. De sepia's zijn net in de Oosterschelde aangekomen! Heb je ooit met deze wonderlijke dieren gedoken? Het is ook het seizoen van de pijlinktvissen en zeepaardjes. Zoek een duikcentrum in jouw omgeving en ga mee...!

Dit is duiken in Nederland

Het weer is goed, het water warmt lekker en... het is sepiaseizoen. Tijd voor een duik in eigen land. Je kunt overal duikmateriaal kopen of huren en te water gaan. Nederland telt een paar honderd duikstekken. Heb je nog nooit in eigen land gedoken? Elk duikcentrum staat klaar om je op sleeptouw te nemen. Of je nu duikmateriaal, een buddy of een oprfriscursus nodig hebt. Je bent van harte welkom. Er worden al overal sepia's gespot en ook de eerste zeepaardjes van 2020 zijn waargenomen. Deze mysterieuze dierjes worden tegenwoordig veelvuldig in de Oosterschelde gespot. Het doet echt wat met je als je er eentje tegenkomt.

De mooiste duikstekken van Nederland

Wil je meer informatie over duiken in eigen land? Je hebt nog een paar dagen om je te oriënteren. Duikersgids leidt jou naar de mooiste duikstekken van Nederland. Neem een abonnement op de gids en lees je in. Je krijgt er gratis een abonnee code bij zodat je ook al onze online content kunt zien. Even geen Bali of Malidiven maar kopje onder bij de Zeelandbrug of Sint Annaland, gevolgd door een spoelduikje in Vinkeveen of de Beldert. Behalve sepia's of zeepaardjes maak je dan ook kans om steuren, meervallen of enorme snoeken te zien. Heb je vragen? Stel ze aan jouw duikcentrum of aan het Duikersgids Gids Support Team

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht