Alle jongens en coach gered uit Thaise grot

Dit bericht is geplaatst op 10 juli 2018
Alle jongens en coach gered uit Thaise grot

Ze moeten minimaal een week ter observatie in het ziekenhuis blijven

De twaalf jonge voetbalspelers en hun coach zijn allemaal bevrijd uit de Thaise grot. Daarmee komt een einde aan een gecompliceerde en gevaarlijke missie die de hele wereld heeft geboeid. De coach van het team kwam als laatste naar buiten, gevolgd door een dokter en verschillende navy seals die het team begeleidden.

Per ambulance en helikopter naar ziekenhuis

De geredde jongens en de trainer zijn met een ambulance en een helikopter overgebracht naar een ziekenhuis in de buurt. Alle jongens die eerder gered werden, hebben mogelijk infecties opgelopen. Ze zitten in quarantaine. Enkele jongens hebben een lage temperatuur en twee jongens hebben een lichte longontsteking opgelopen. Bij het verlaten van de grot droegen de jongens een zonnebril omdat hun ogen niet meer gewend waren aan het licht. Ze moeten minimaal een week ter observatie in het ziekenhuis blijven. De jongens hebben zich in leven gehouden door water te drinken dat van de stalactieten droop.  

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

› Duiker omgekomen bij reddingsactie Thailand › Reddingsactie Thaise jongens is gestart › Nu al vier jongens gered uit Thaise grot › Beelden reddingsactie jongens diep in Thaise grot

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht