Beelden reddingsactie jongens diep in Thaise grot

Dit bericht is geplaatst op 8 juli 2018
Beelden reddingsactie jongens diep in Thaise grot

Je ziet hoe buitengewoon uitdagend de reddingsoperatie is

Er zijn beelden opgedoken van de reddingsactie die diep in de grot gemaakt zijn, waar zich nu nog acht jongens bevinden en hun coach. De beelden tonen hoe uitdagend de reddingsactie is. Je ziet de gespecialiseerde grotduikers sjouwen met duikapparatuur in secties van het traject waar gelopen kan worden. Ook worden nauwe doorgangen groter gemaakt met drilboren. 

Toestand geredde jongens 

Er kan door de grot gelopen worden. Weliswaar moet ook over lange gedeelten gedoken worden, langs meerdere nauwe doorgangen. Er zijn plekken waar de duikcilinder verwijderd moet worden om vooruit te kunnen komen. Het is een geweldige prestatie van zowel de reddingswerkers als de jonge voetballers dat de eerste vier jongens gered zijn. De toestand van de geredde jongens is nog onbekend. De prioriteit ligt bij de jongens en hun familie, zij krijgen de privacy die ze op dit moment nodig hebben. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

› Duiker omgekomen bij reddingsactie Thailand › Reddingsactie Thaise jongens is gestart › Nu al vier jongens gered uit Thaise grot › Vijfde jongetje gered uit grot in Thailand › Alle jongens en coach gered uit Thaise grot

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht