SCUBAREPAIR

Over SCUBAREPAIR

Is jouw duikpak kapot? Wil je jouw duikpak laten repareren? Dan kun je altijd terecht bij ScubaRepair in Westmeerbeek, in België. ScubaRepair is het adres om jouw duikpak snel en professioneel te laten herstellen. Zij herstellen alle duikpakken, snel, adequaat en professioneel. Denk dus bij de reparatie van je duikpak als eerste aan ScubaRepair in België. Je pak is snel weer hersteld zodat je meteen weer kunt gaan duiken. 

Duikpak herstellen in België en Nederlan

ScubaRepair heeft er vanaf het begin naar gestreefd om altijd voor een snelle service en een gegarandeerde kwaliteit te zorgen. Daardoor hebben ze een reputatie opgebouwd in het herstellen van duikpakken. Niet alleen bij hun particuliere klanten, maar ook bij de grotere merken en winkels, die dagelijks een beroep op ze doen. En niet zonder reden. Is je duikpak kapot? Neem contact op met ScubaRepair. Heel vaak heb je al binnen een week jouw duikpak terug en kun je weer duiken. Hoe verloopt de reparatie van jouw duikpak? Het pak komt binnen en wordt getagd en ingevoerd. Dan wordt een test gedaan om het probleem exact vast te stellen. Vervolgens wordt de reparatie uitgevoerd waarbij de nodige droogtijden in acht worden genomen. Tot slot wordt de reparatie getest en zo nodig het hele pak. Zodra het duikpak droog is, krijgt de klant bericht dat het pak klaar is. Dat kan heel snel. Als alle materialen op tijd binnen zijn, kan de reparatie in maximaal 7 werkdagen worden uitgevoerd.

Reparaties duikpakken

De volgende reparaties worden door ScubaRepair uitgevoerd. Ontbreekt een reparatie in de lijst, neem dan gerust contact met ze op. Waarvoor kun je bij ScubaRepair aankloppen? Het vervangen van ritsen, zowel YKK plastic als Metal op stock, het vervangen van polsseals (Latex, neopreen, op maat gemaakt), het vervangen van nekseals, het plaatsen van alle SITECH systemen (altijd op voorraad), het inkorten van mouwen en pijpen, het plaatsen van P Valven, het vervangen van inflator en deflator valven, het plaatsen en vervangen van alle type schoenen, sokken en dergelijke (zeer ruime voorraad), het herstellen van alle lekken en het volledig testen van pakken.

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Corbeillestraat 86 Blok D
2235
Westmeerbeek

Contactgegevens

+32 495 - 182 277
info@scubarepair.be
www.scubarepair.be

Soort winkel

Herstelling alle duikpakken

Deel deze winkel met mededuikers