RnG DIVING

Wil je leren duiken? Of wil je een duikopleiding volgen in Breda in Noord-Brabant? Dat kan bij RnG Diving in Breda. RnG Diving verzorgt duikopleidingen van PADI en DAN, voor elk gewenst niveau. Maak een proefduik of start vandaag nog met een duikopleiding, een specialty of een veiligheidscursus van DAN. Plezier, veiligheid en professionaliteit staan bij RnG Diving voorop om van jou een succesvolle sportduiker te maken. Meld je nu aan!

Proefduik in Noord-Brabant

Je wil een duikopleiding volgen bij RnG Diving in Breda. Maar, misschien twijfel je nog. Dan is het goed om eerst een proefduik te maken. Bij een proefduik leer je in ondiep water met een duikuitrusting om te gaan. De ervaring om voor het eerst onderwater te ademen is er eentje om nooit te vergeten. Bij de kosten voor deze Discover Scuba Dive is het gebruik van alle duikmaterialen inbegrepen. De proefduiken worden elke week gegeven, meld je aan en doe mee. Het professionele team van instructeurs staat voor je klaar. 

Duikopleiding in Noord-Brabant

Als de proefduik bevalt, kun je op voor je PADI Open Water Opleiding. De PADI Open Water wordt overal ter wereld erkend. Het certificaat stelt jou in staat om samen met een buddy te duiken tot een diepte van 18 meter. Hoe ziet deze duikcursus eruit. Je behaalt je PADI Open Water Opleiding in drie onderdelen: De theoriemodule, de zwembadmodule en de buitenwatermodule. Je kunt er ook voor kiezen om je theorie en zwembadlessen rustig in Nederland te volgen om je buitenwaterduiken op een vakantiebestemming af te ronden. Dat scheelt je heel wat leer- en oefentijd tijdens je vakantie. Dit tijd kun je vast beter gebruiken. 

Duiken met kinderen

Ook duiken met kinderen is mogelijk bij RnG Diving. De veiligheid en het plezier van het kind staan voorop. De instructeurs van RnG Diving zijn speciaal opgeleid in het geven van kinderfeestjes. Ze zullen een onvergetelijke dag beleven, waarin naast het duiken spel en plezier centraal staan. Materialen waar zelf voor gezorgd moet worden zijn: Zwemkleding, T-shirt en handdoek. Na het duiken staat een lekkere maaltijd klaar die bestaat uit friet, snack en wat lekkers. Natuurlijk krijgt de jarige nog een extra verrassing. Ook voor bedrijven heeft RnG Diving speciale arrangementen. U ben van harte welkom! 
Openingstijden: Donderdag en vrijdag: 12:00 tot 20:00. Zaterdag: 10:00 - 17:00. Maandag tot woensdag: Op afspraak. 

Stel je vraag

Adresgegevens

Teteringsedijk 275
4817 ME
Breda

Contactgegevens

088 - 004 5400
info@rngdiving.nl
www.rngdiving.nl

Soort winkel

PADI 5* IDC Dive Center
School - Diving - Freediving
Vulstation 200 B / 300 B

Deel deze winkel met mededuikers