MAIDIVING

Over MAIDIVING

Wil je leren duiken in Zuid-Holland? Of ben je op zoek naar duikmaterialen in Zuid-Holland? Dan kun je terecht bij MaiDiving in Rotterdam-Albrandswaard. In het duikcentrum van MaiDiving vind je alles wat met duiken te maken heeft. Of je nu advies wil over je duikuitrusting, duikmaterialen wil kopen of je cilinders wil vullen. Maar ook voor het servicen van je ademautomaten, het vervangen de batterijen van je duikcomputers of het huren van een duikuitrusting staan ze voor je klaar. En voor nog veel meer!

Duikopleiding in Zuid-Holland

Moet jij het duiken nog ontdekken of ben je toe aan een vervolgopleiding? MaiDiving biedt PADI-cursussen van beginner tot pro. Door een flexibele planning volg je de lessen zoals het jou uitkomt. Dit kan klassikaal, via e-learning, in een versneld traject of in een langzamer tempo. Het zwembad Albrandswaard is direct aan ons divecenter gelegen. Je stapt vanuit het leslokaal zo het zwembad in.  

Duikevenementen Nederland

MaiDiving is naast een duikcentrum met vulstation en leslocatie ook een kenniscentrum, waar duikers terecht kunnen voor advies en een heerlijk kopje koffie. Verder worden zowel in het hoog- als in het laagseizoen duikevenementen georganiseerd in Nederland, Duitsland en België. Wil je leren duiken en ook met ons mee? MaiDiving levert maatwerk en zorgt dat iedereen na zijn of haar duikopleiding als een bewuste, zelfverzekerde duiker nieuwe avonturen gaat beleven. Wij staan garant voor een unieke ervaring, gebaseerd op enthousiasme, kennis en vertrouwen. Start living, start diving!

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Albrandswaardsedijk 188 B
3172 XB
Poortugaal

Contactgegevens

010 - 295 4745
info@maidiving.nl
www.maidiving.nl

Soort winkel

PADI 5* IDC Dive Center
Winkel - School - Verhuur - Onderhoud - Reparatie
Vulstation 230 / 300 B

Deel deze winkel met mededuikers