DENEE

Belgie

/ 3 / 4 / 1 / 1

Denée is een oude verlaten mijn in België in de buurt van de gemeente Anhee in de provincie Namen. De mijn ligt op privéterrein en is afgesloten met een hek. Er mag alleen onder strikte voorwaarden gedoken worden. Slecht een selecte groep duikverenigingen heeft toegang en laat zo nu en dan gastduikers toe. Niet een duikstek om zomaar naar af te reizen dus! Daarom is de locatie op Duikersgids niet exact. Alleen grotduikers!

Bijzonderheden

Je moet een stuk lopen en vervolgens een flinke afdaling maken met behulp van een touw om de ingang van Carriere de Denée te bereiken. En dat alles met je duikuitrusting aan. De mijn is afgesloten met een hek waar je de sleutel van moet hebben. De diepte van de mijn wisselt tussen 10 en 29 meter, afhankelijk van de waterstand.

Waarschuwingen

Toestemming via Verbond van Vlaamse Speleologen (VVS) of Belgische Unie van Speleologen (UBS). Duiken voorbehouden aan een selecte groep duikverenigingen. Alleen grotduikers! Let op, locatie op Duikersgids is niet exact.

Lees meer

Abonnee content

Bekijk ook kaart, kenmerken, statistieken, foto's en nieuws van deze duikstek.

Zoek in de logberichten van deze stek

Plaats een logbericht

Nederlands English Deutsch Francais

Deze duikstek weergeven op je eigen website

Met de volgende code kun je deze duikstek op jouw website embedden. Vraag eerst eenmalig een key aan waarmee je elke duikstek op Duikersgids kunt overnemen. Mail naam duikschool, email-adres en de url naar info@duikersgids.nl.

<div id="EMBEDKEY" data-spot="sxufv8ritwb" data-lang="nl"></div>

De id van de duikstek is jouw embedkey
De data-spot is de duikstek referentie
De data-lang is de taal in ISO code. Keuzes zijn: en, nl
Voeg het volgende script toe onderaan jouw HTML pagina:

<script src="https://api2.duikersgids.nl/js/embed.js"></script>