ATLANTIS WATERSPORT

Over ATLANTIS WATERSPORT

PADI Snorkel- en duikschool Atlantis Watersport is de duikschool voor iedereen die wil leren duiken in Oegstgeest, Sassenheim, Warmond, Leiden, Noordwijkerhout en omstreken. Ze geven alle denkbare duikopleidingen, van PADI Discover Scuba Diving tot PADI Assistant Instructor. Wil je leren duiken? Heb je duikmateriaal nodig? Of wil je een mooie duikreis maken? Dan moet je bij Atlantis zijn. 

Leren duiken in Warmond

Atlantis Watersport in Warmond heeft een eigen vulstation met nitrox en lucht tot en met 300 bar. Trimix is alleen op aanvraag beschikbaar. In hun winkel en showroom kom je alles tegen wat je als duiker nodig hebt aan duikmaterialen en duikaccesoires. Atlantis is dealer van Tusa, Waterproof, Camaro, Light & Motion lampen en ook Bonex onderwaterscooters en Sealife onderwatercamera's. Natuurlijk kun je bij Atlantis ook al je duikmaterialen huren

Duiken voor kinderen

De duikschool van Atlantis Watersport gaat uit van rustig aan leren. Je krijgt gemiddeld 5 buitenwaterlessen, 3 tot 4 zwembadlessen van 1,5 uur en theorieles op maat. Zelfstudie of half zelfstudie is mogelijk maar er worden ook volledige duiklessen gegeven. Je leert duiken in je eigen tempo. Ook kinderen kunnen bij Atlantis terecht. De actieve kinderduikclub van Atlantis geeft wekelijks zwembadtraining voor kinderen van 8 tot en met 11 jaar. Flexibiliteit en maatwerk staan bij Atlantis Watersport voorop. Er wordt zowel doordeweeks, in het weekend, overdag en in de avonduren les gegeven, op allerlei manieren: privéles (1 of 2 duikers), groepsles (3 tot 5 duikers) enzovoort. Meld je nu aan!

Duikreizen Atlantis Watersport

Atlantis Watersport heeft ervaring met reddingswerken, bergmeren en alle recreatieve duiken. Er is dus veel kennis aanwezig. Kom maar op met jouw wensen en dromen of vraag een proefduik aan. En wil je een mooie duikreis maken?Ook dat kan bij Atlantis. Atlantis Watersport is aangesloten bij een landelijke reisorganisatie (SGR en ANVR erkend). Vraag ze gerust om persoonlijk advies over de meest uiteenlopende duikreizen.  

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Veerpolder 5D
2361 KX
Warmond

Contactgegevens

+31655918945
info@atlantis-watersport.nl
www.atlantis-watersport.nl

Soort winkel

PADI 5* Dive Center
Winkel - School
Vulstation 200 B / 300 B

Deel deze winkel met mededuikers