Heerlijke duikomstandigheden. 28 graden op Hemelvaartsdag..!

Dit bericht is geplaatst op 18 mei 2020
Heerlijke duikomstandigheden. 28 graden op Hemelvaartsdag..!

De Duikersgids helpt je op weg.

We krijgen een paar heerlijk duikdagen. De zomer is in aantocht en dat is de komende week goed te merken. Het wordt heerlijk weer, met temperaturen tot 28 graden op Hemelvaartsdag. Ideale omstandigheden om te gaan duiken dus. Ook als je nog nooit in Nederland gedoken hebt...! Foto: Lia van der Laan. Video: Jeroen Thoolen. 

Sepia's en zeepaardjes

Duiken in Nederland is dit jaar de norm omdat het vliegverkeer stil ligt. Met deze heerlijke omstandigheden is dat bepaald geen straf. Op Hemelvaartsdag gaan honderden duikers te water. Sluit je aan, ook als je normaal niet in Nederland duikt. Op Duikersgids vind je alle mooie duikstekken in Nederland, met actuele duikstekinformatie over zicht, watertemperatuur, faciliteiten en soorten. Bovendien is dit de periode bij uitstek om in de Oosterschelde sepia's, pijlinktvissen en zeepaardjes te zien. Wat houd je tegen? Duiken in Nederland is dit jaar de norm. Leg contact met een duikcentrum in je omgeving en doe mee....! De Duikersgids helpt je op weg, ook in handige boekvorm inclusief gratis online code zodat je niets hoeft te missen.

Pas op voor drukte

Wat kun je verwachten als je deze week aan de waterkant staat? Zonnig weer met niet al te veel wind en een heerlijke temperatuur. Vooral op woensdag en donderdag wordt het stralend weer. Woensdag kan het kwik in het binnenland lokaal oplopen tot 26 graden. Een dag later, als veel mensen een vrije dag hebben, wordt het zelfs nog warmer. Vanaf vrijdag is er kans op een regen- of onweersbui, maar ook dan bereiken we makkelijk de 20 graden. Pas bij de duikstekken wel op voor drukte. Je riskeert de kans op een fikse bekeuring. Spreiding is het sleutelwoord. Kijk op Duikersgids waar het druk is en kies een alternatief in de buurt.  

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht