WATERMAN DIVE CENTER

Over WATERMAN DIVE CENTER

Wil je leren duiken in Noord-Brabant? Kom en ga mee op avontuur met Waterman Dive Center in Tilburg. Met de cursus Open Water Diver leg je de basis voor jouw duikavontuur. Tijdens deze cursus leer je omgaan met een duikuitrusting en leer je veilig te duiken. Waterman Dive Center maakt jaarlijks veel avontuurlijke duiken, jij gaat natuurlijk mee. Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in. Duiken is fantastisch, de onderwaterwereld wacht op je!

Duikopleiding Tilburg Noord-Brabant

Maak een introductieduik! Ben je al in bezit van je duikbrevet, ook dan ben je van harte welkom bij Waterman Dive Center in Tilburg. Graag nodigen ze je uit in onze duikshop om je cilinders te vullen of een vervolgopleiding te volgen. Het is wel handig om even te bellen, zodat je ze niet mis loopt. Uniek aan Waterman Dive Center is dat ze als enige duikcentrum in de regio in staat zijn om iedere dag met een nieuwe duikcursus te starten. Dit geld voor al hun cursussen of specialty’s, waaronder ook alle instructeursopleidingen die door hun eigen Course Director gegeven worden.

Duiken in Noord-Brabant

Waterman Dive Center is het enige 6 Stars Dive Instructor Training Center in de regio. Een status om trots op te zijn! Ben je geïnteresseerd? Iedereen is van harte welkom! Het duikteam bestaat uit een groep fanatieke en gedisciplineerde duikers uit alle lagen van de samenleving. Wekelijks trekken ze er meerdere malen op uit om stekken te bezoeken, waar zowel beginners als gevorderden kunnen duiken. De duikervaring binnen dit team ligt vrij hoog, maar iedereen wil graag zijn of haar kennis en vriendschap met jou delen zodat ook jij een ervaren duiker wordt. Ook voor EHBO-cursussen, duiken met kinderen en teambuilding ben je bij Waterman Dive Center bij het juiste adres. 

Openingstijden: Maandag tot en met zaterdag van 10:00 uur 22:00 uur. Zaterdag en zondag op afspraak. Het is altijd handig om voordat je komt even te bellen. 

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Kapitein Rondairestraat 12
5015 BC
Tilburg

Contactgegevens

013 - 535 6819
info@watermandivecenter.com
watermandivecenter.com

Soort winkel

Duikteam
School
Winkel
Vulstation 200 B / 300 B

Deel deze winkel met mededuikers