SOULDIVERS

Over SOULDIVERS

Woon je in Rotterdam en omgeving en wil je leren duiken? Of zoek je een duikschool in jouw omgeving waar je terecht kunt voor alles wat met sportduiken te maken heeft? Souldivers is een duikschool met soul voor de duiksport. Souldivers faciliteert jou om veilig en inspirerend te duiken en leren duiken. Neem gerust contact op om een afspraak te maken. 

Duiken in Zuid-Holland

Hoe kun je Souldivers het best typeren? Souldivers is een 5-Star PADI opleidingscentrum met een deskundig duikteam en een enthousiaste duikclub, waar iedereen welkom is die van sportduiken houdt. Daarnaast is Souldivers een actieve PADI Aware partner met liefde voor de onderwaternatuur. Of je nu wil leren duiken, op zoek bent naar enthousiaste duikbuddies, je skills wil vergroten of je materiaal wil laten onderhouden. Souldivers staat voor je klaar met een enthousiast team van deskundige medewerkers.

Gezellig duikhonk

Souldivers is vooral ook een gezellig duikhonk. Je vindt er gelijkgestemden die altijd zin hebben in de volgende duik. Naast al die gezelligheid staat vooral de veiligheid voorop. Wil je zelf een duikprofessional worden? Haal je brevet Divemaster of volg een van de instructeursopleidingen. Ook voor specialties, het vullen van je duikflessen, technisch duiken, advies, begeleiding, duiktrips of duiken met kinderen kun je bij Souldivers terecht. Persoonlijke aandacht  in combinatie met de allerhoogste kwaliteit. Ook dat is Souldivers. Loop langs en ervaar het zelf.  

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Oostervantstraat 25
3021 PT
Rotterdam

Contactgegevens

010 - 820 8616
info@souldivers.nl
www.souldivers.nl

Soort winkel

Bedrijfsfeesten
Kinderfeesten
School

Deel deze winkel met mededuikers