PRIVATE DIVERS BONAIRE

Wil  je duiken op Bonaire en zoek je iets speciaals? Een begeleide duik voor een kind, een mindervalide of voor jezelf? Of wil je juist een spannende duik maken naar het onbekende? Duiken op maat doe je met Private Divers Bonaire. Avontuurlijk duiken, materiaalverhuur, duiktanks vullen, duiken of leren duiken met een beperking en nog veel meer? Maak je wensen bekend. Het kan allemaal met Private Divers Bonaire, tegen normale tarieven.

Duiken op Bonaire  

Private Divers is een kleine duikschool op Bonaire met een persoonlijke aanpak. Je hebt een beperking of andere specifieke wensen? Of je zoekt een gids die je naar de meest afgelegen duiklocaties kan brengen? Dat kan en de tarieven zijn betaalbaar. Private Divers Bonaire wil vooral de fun en het avontuur van het duiken op Bonaire met jou delen. De duikschool beschikt over een eigen zwembad voor de eerste praktijklessen. Er wordt les gegeven volgens de principes van WOSD. Voor mensen met een beperking biedt Private Divers de speciale IAHD duikopleidingen aan. Hun dienstenpakken: Verhuur duikuitrusting, verhuur tanks (Air/Nitrox), begeleide duiken, bootduiken, nachtduiken, introductieduiken, duikopleidingen (WOSD), duikopleidingen voor mindervaliden (IAHD), snorkeltrips en nog veel meer. 

Duiken met Private Divers Bonaire

Wat vinden anderen die met Private Divers hebben gedoken van hun aanpak en service? "Super leuke en fijne duikcursus mogen genieten onder leiding van Baukje Wassenaar. Veel geleerd en gezien! Echt een aanrader! Bedankt." "Supergemotiveerde duikinstructie. Vandaag fantastische private duik gemaakt bij Salt Pier met een van ons die absoluut niet wilde duiken, maar in de bekwame handen van Baukje helemaal gerustgesteld werd. Super ervaring." "Ik was op Bonaire voor mijn werk en kon alleen na werktijd duiken. No problem voor Private Divers Bonaire. Niet het gevoel dat de opleiding gegeven werd om geld te verdienen maar echt vanuit de passie voor het duiken! Een kleine maar fijne duikschool, helemaal super!"

Stel je vraag

Adresgegevens

Kaya Grandi 65
Kralendijk
Bonaire

Soort winkel

SDI

Deel deze winkel met mededuikers