PACIFIC DIVING EQUIPMENT

Over PACIFIC DIVING EQUIPMENT

Pacific Diving in Reeuwijk heeft alles voor de duiksport. Zoek je duikmaterialen, duikartikelen of duikaccessoires? Pacific Diving heeft het, van duikmaterialen, shorty's, droogpakken en duiklampen tot alles voor technisch duiker, kinderen en snorkelaars. Wil je niet alleen duiken met passie, maar zoek je ook een breed assortiment van de beste duikmaterialen? Dan moet je bij Pacific Diving in Reeuwijk zijn. 

Duikmaterialen en duikpakken

Kom eens langs bij Pacific Diving in Reeuwijk om het brede assortiment te bekijken. Of neem eerst een kijkje op de website, alvoren je je in de duikshop professioneel laat voorlichten. Je vindt alle duikmaterialen die je zoekt: Duikmessen, jackets, lood, vesten, duikhorloges, duiktassen, maskers, handschoenen, vinnen, wetsuits. Je kunt het zo gek niet bedenken. Waar het om gaat is kwaliteit, degelijkheid, pasvorm en veiligheid. Erik Huigen en Arjan de Graaf, de gepassioneerde eigenaren van Pacific Diving staan klaar om jou te helpen. 

Duikopleidingen en duikwinkels

Pacific Diving heeft naast de duikwinkel in Reeuwijk ook een duikschool onder de naam Discovery Divers. Natuurlijk vind je daar dezelfde passie en klantvriendelijkheid als bij Pacific. Heb je nog geen duikbrevet? Of wil je je duikvaardigheden uitbreiden. Dan kun je terecht bij de duikschool van Pacific Diving, Discovery Divers. De duikschool is gevestigd in de winkel in Reeuwijk. Kom langs voor een kenninsmakingsgesprek of maak direct een afspraak voor een proefduik. 

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Reeuwijkse Poort 307
2811 NV
Reeuwijk

Contactgegevens

+31182399580
info@pacific-diving.nl
www.pacific-diving.nl

Soort winkel

Winkel - Webshop
Vulstation 200 B / 300 B

Deel deze winkel met mededuikers