HILLSIDE APARTMENTS BONAIRE

Over HILLSIDE APARTMENTS BONAIRE

Als je een zorgeloze, ontspannen en luxueuze vakantie op Bonaire wilt hebben; bezoek Hillside Apartments! Hillside Apartments ligt op de top van een heuvel, zoals de naam al zegt, en dat zorgt de hele dag voor een lekker koel briesje. De twee zwembaden zijn zo geplaatst dat ze de beste bries vangen en op die manier is het gemakkelijk om te genieten van een volledige dag zwemmen en zonnebaden. Beide zwembaden zijn MagnaPool-baden, op basis van natuurlijke magnesiummineralen en daarom erg goed voor de huid.

Duikvakantie op Bonaire

Vanwege de prachtige locatie op de top van een heuvel heeft Hillside Apartments een prachtig uitzicht over het eiland. Hillside Apartments heeft drie verschillende soorten accommodaties. Een van de accommodaties is een studio, deze ruime en modern ingerichte studio's bieden plaats aan maximaal twee personen. De tweede accommodatie optie is een standaard appartement, deze appartementen zijn geschikt voor maximaal vier personen. Ze hebben twee aparte slaapkamers en een balkon. De laatste optie is het luxe appartement, deze appartementen zijn geschikt voor maximaal vier personen. Ze hebben twee aparte slaapkamers en een balkon. Alle accommodaties zijn voorzien van airconditioning, een volledig uitgeruste keuken en een badkamer met regendouche. Hillside Apartments heeft ook een prachtige bar en een restaurant. De bar heeft elke dag een happy hour, gezellige avonden en geregeld livemuziek en lokale of internationale DJ's. Het restaurant biedt verschillende dag specialiteiten zoals de populaire Tuna night op dinsdag. Hillside wordt gerund door echte Bonaire-liefhebbers die je alles over het eiland kunnen vertellen en advies zullen geven over wat er te doen is op het eiland.

Duiken op Bonaire

Ben je op Bonaire om te duiken? Hillside Apartments biedt al zijn gasten het gebruik van een duikopslag, waar de duikuitrusting veilig kan worden opgeborgen en gespoeld. Je duikvakantie bij Hillside Apartments is in goede handen omdat ze samenwerken met de beste duikscholen om ervoor te zorgen dat je de mooiste duiken op Bonaire maakt. Enkele van de duikstekken die zich het dichtst bij het gebied bevinden zijn: Front Porch, Bari Reef en Something Special.

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Kaya Linda 19
Antriol
Bonaire

Contactgegevens

+5997820491
info@hillsidebonaire.com
www.hillsidebonaire.com

Soort winkel

Deel deze winkel met mededuikers