DUIKCENTRUM DE AALSCHOLVERS

Over DUIKCENTRUM DE AALSCHOLVERS

Over deze winkel:

Bij Duikcentrum de Aalscholvers in Tilburg kan elke duiker terecht - beginnend of gevorderd, recreatief of technisch.“Wij zijn een duikcentrum dat gericht is op de veeleisende beginnende en gevorderde duiker. Wij vinden kwaliteit, service in retail en het grondig opleiden van duikers erg belangrijk. Met ons lidmaatschap van HISWA Duiksport onderstrepen wij graag onze visie op kwaliteit. Wij zijn geen snelle scoorders, hebben een lange-termijn onderneming en zullen met ons koersvaste beleid een stabiele uitvalsbasis blijven vormen voor alle duikers in de komende decennia.”

Veilig duiken
Duikcentrum De Aalscholvers combineert plezier met de allerhoogste veiligheidsstandaards zodat duiken vanaf dag één een onvergetelijk avontuur wordt. Natuurlijk helpen wij je ook graag om dit avontuur een vervolg te geven. We beschikken over drie comfortabele leslokalen en bieden je door het seizoen heen vijftien verschillende specialty- cursussen, het hele jaar door Advanced Open Water Diver cursussen (Volgens het Start Today concept).
Verder hebben we in de wintermaanden iedere maand een leuke Workshop op de planning staan. Benieuwd? Kijk eens op onze website. Duik je nog niet maar wil je weten of het iets voor je is? Maak dan een afspraak voor een proefduik.
Wil je leren duiken dan is mogelijk om wekelijks te starten, loop vrijblijvend onze duikschool binnen om te zien welke kwaliteit we kunnen bieden. Eventueel kun je direct je lespakket meenemen, zodat het avontuur kan beginnen.In onze moderne duikwinkel kan je ook terecht voor onderhoud en advies over de diverse duik en snorkelmaterialen.  Alle grote merken zoals Scubapro, Halcyon, DUI, Aqualung, Bare, TecLine, Suex, Light Monkey, Santi, Suunto, Apeks, DiveXtras, Fourth Element, Liquivision en Ammonite zijn te vinden in ons 400m2 grote duikcentrum.
 

Adresgegevens

Houtstraat 118
5046 DM
Tilburg

Contactgegevens

+31135427308
info@aalscholvers.nl
www.aalscholvers.nl

Soort winkel

Vulstation 230 B / 300 B / NITROX 32% (Op buffer) / NITROX 100% / TRIMIX / ARGON
Lid HISWA Duiksport
Winkel - School - Duikteam - Onderhoud
PADI 5 * IDC Center - GUE IDC Center

Volg Duikcentrum De Aalscholvers

Deel deze winkel met mededuikers