DUIKCENTRUM DE AALSCHOLVERS

Over DUIKCENTRUM DE AALSCHOLVERS

Bij Duikcentrum de Aalscholvers in Tilburg kan elke duiker terecht, ook voor een duikcursus of technisch duiken. Het duikcentrum is gericht op serivce en kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Wil je leren duiken of ben je een ervaren en veeleisende duiker. Dan is duikcentrum De Aalscholvers wat voor jou. Duikschool De Aalscholvers is geen snelle scoorder. Veiligheid staat voorop en zij hebben een lange termijn visie op de duiksport voor de komende decennia. 

Duikopleiding in Brabant

Duikcentrum De Aalscholvers combineert plezier met de allerhoogste veiligheidsstandaards zodat duiken vanaf dag één een onvergetelijk avontuur wordt. Natuurlijk helpen ze je ook graag om dit avontuur een vervolg te geven. De Aalscholvers beschikt  over drie comfortabele leslokalen en bied je door het seizoen heen vijftien verschillende specialty- cursussen en het hele jaar door Advanced Open Water Diver cursussen (Volgens het Start Today concept). Voor een duikopleiding in Brabant moet je bij de Aalscholvers zijn. 

Onderhoud en aanschaf duikmaterialen

Verder hebben ze in de wintermaanden iedere maand een leuke workshop op de planning staan. Benieuwd? Kijk eens op hun websiteDuik je nog niet maar wil je weten of het iets voor je is? Maak dan een afspraak voor een proefduik.
Wil je leren duiken dan kun je wekelijks starten, loop vrijblijvend de duikschool binnen. Bij duikcentrum de Aalscholvers kun je ook terecht voor onderhoud en advies over de alle duikmaterialen en snorkelmaterialen. Alle grote merken zoals Scubapro, Halcyon, DUI, Aqualung, Bare, TecLine, Suex, Light Monkey, Santi, Suunto, Apeks, DiveXtras, Fourth Element, Liquivision en Ammonite zijn te vinden op de 400 m2 winkeloppervlakte.

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Houtstraat 118
5046 DM
Tilburg

Contactgegevens

+31135427308
info@aalscholvers.nl
www.aalscholvers.nl

Soort winkel

Vulstation 230 B / 300 B / NITROX 32% (Op buffer) / NITROX 100% / TRIMIX / ARGON
GUE IDC Center
Winkel - School - Duikteam - Onderhoud - Reparatie - Keuring

Deel deze winkel met mededuikers