BRABANT DIVING

Over BRABANT DIVING

Wil je leren duiken? Kom dan naar Brabant Diving in Eindhoven. Brabant Diving heeft alle ervaring en expertise in huis om jou veilig en plezierig te leren duiken. Ervaren instructeurs helpen jou met de allerbeste materialen om een goed geschoolde duiker te worden. Wil je eerst wat meer weten? Brabant Diving staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Duikopleiding in Brabant 

Brabant Diving geeft duikles volgens het PADI-les systeem. Het PADI Open Water Diver brevet is wereldwijd het bekendste duikbrevet. Na het behalen van je PADI Open Water Diver revet mag je wereldwijd samen met een buddy tot een diepte van maximaal 18 meter duiken. Je leert de basisbeginselen van het duiken in een theoriegedeelte, 4 zwembadlessen (avonden) en 4 buitenwaterduiken (1 weekend), of tijdens een weekendcursus in 3 dagen. Gedurende de opleiding is het gebruik van een duikuitrusting inbegrepen. Je bent dus niet verplicht om meteen al je eigen materiaal aan te schaffen.

Duiken in Brabant

Wil je na het behalen van je duikbrevet direct duikervaring opdoen? Brabant Diving heeft naast de duikschool ook een gezellige en actieve duikclub. De duikclub organiseert veertig keer per jaar op de donderdagavond van 21:00 tot 22:00 uur een clubtraining. Zo kun je altijd je conditie en je duikvaardigheden op peil houden. De clubtrainingen worden gegeven in het vijf meter diepe springbad van zwemcentrum de Tongelreep in Eindhoven. Op de andere donderdagavonden zijn er clubduiken in plassen in de regio. Teven is er iedere eerste zondag van de maand een clubduik. Het levert je veel extra's en kortingen op.

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Antoon Coolenlaan 1
5644 RX
Eindhoven

Contactgegevens

0610 - 802 464
info@brabantdiving.nl
www.brabantdiving.nl

Soort winkel

Winkel - School - Duikteam

Deel deze winkel met mededuikers