BRABANT DIVING

Over BRABANT DIVING

Wil je leren duiken? Kom dan naar Brabant Diving in Eindhoven. Brabant Diving heeft alle ervaring en expertise in huis om jou veilig en plezierig te leren duiken. Ervaren instructeurs helpen jou met de allerbeste materialen om een goed geschoolde duiker te worden. Wil je eerst wat meer weten? Brabant Diving staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. 

Duikopleiding in Brabant 

Brabant Diving geef duikles volgens het PADI-les systeem. Het PADI Open Water Diver brevet is wereldwijd het bekendste duikbrevet. Na het behalen van je PADIS mag je wereldwijd samen met een buddy tot een diepte van maximaal 18 meter duiken. Je leert de basisbeginselen van het duiken in een theoriegedeelte, 4 zwembadlessen (avonden) en 4 buitenwaterduiken (1 weekend). Gedurende de opleiding is het gebruik van een duikuitrusting inbegrepen. Je bent dus niet verplicht om meteen al je eigen materiaal aan te schaffen.

Duiken in Brabant

Wil je na het behalen van je duikbrevet direct duikervaring opdoen? Brabant Diving heeft naast de duikschool ook een gezellige en actieve duikclub. De duikclub organiseert 40 keer per jaar op de donderdag avond van 21:00 tot 22:00 uur een clubtraining. Zo kun je altijd je conditie en je duikskills op peil houden. De clubtrainingen gegeven in het springbad van nationaal vinden, net als de opleidingen, plaats zwemcentrum de Tongelreep in Eindhoven. Het lidmaatschap kost enkele tientjes per kwartaal, maar levert je veel extra's en kortingen op. 

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Antoon Coolenlaan 1
5644 RX
Eindhoven

Contactgegevens

31610802464
info@www.brabant-sealanddiving.nl
www.brabantdiving.nl

Soort winkel

Winkel - School - Duikteam

Deel deze winkel met mededuikers