AEGIR DIVECENTER *****

Over AEGIR DIVECENTER *****

Duikopleidingen, duikcursussen en duikuitrustingen vind je bij Aegir Divecenter in Stein in Limburg. Heb je duikspullen nodig? Of wil je leren duiken? Duikcentrum Aegir kan je daarmee helpen. Ze geven de beste duikopleidingen en je vindt alles wat je zoekt voor een veilige en succesvolle duik in hun webshop. Van caps en loodgordels tot handschoenen en droogpakken. Aegir Divecenter verkoopt alleen hoogwaardig duikmateriaal van gerenomeerde duikmerken zoals Aqualung, Bare, DUI, Halcyon, Scubapro and Suunto.  

Het beste duikmateriaal afschaffen

Stap 1 voor een succesvolle duikhobby is de aanschaf van veilig en kwalitatief duikmateriaal. Daarvoor is persoonlijk advies van ervaren specialisten het best. Elk lichaam is anders. Daarom is maatwerk nodig om jou de beste duikuitrusting aan te meten. Een van de belangrijkste onderdelen is een goed duikpak. Een duikpak moet naadloos passen om je tijdens het duiken te beschermen tegen kou en verwondingen. Ben je benieuwd wat voor jou het meest geschikte duikpak zou zijn? Ga langs bij Aegir Divecenter om samen de beste duikuitrusting samen te stellen. Je kunt alle materialen ook online bestellen, in dat geval ben je altijd welkom voor meer informatie of advies vooraf.   

Onderhoud van duikuitrustsingen

Aegir Divecenter heeft gecertificeerde onderhoudsspecialisten om jouw duikuitrusting in perfecte staat te houden. Periodiek onderhoud is absoluut noodzakelijk om zo lang mogelijk plezier van je duikuitrusting te hebben. Daarnaast is het een absolute must als het gaat om je veiligheid. Breng duikmaterialen zoals ademautomaten, trimvesten, duikcomputers en duikflessen geregeld langs bij Aegir Divecenter in Stein voor een preventieve onderhoudsbeurt. Zo voorkom je ongemakken en onveiligheid onderwater. Aegir Divecenter geeft drie maanden garantie op alle onderhoudsbeurten. Heb je je duikmateriaal bij Aegir Divecenter gekocht? Dan ontvang je 25% korting op het arbeidsloon bij elke jaarlijkse onderhoudsbeurt en/of reparatie. Dit is alleen geldig als jij de eerste eigenaar bent en je het jaarlijks onderhoud door Aegir Divecenter laat uitvoeren.

Leren duiken in Limburg

Woon je in Limburg? Wil je het liefst in Limburg leren duiken? Duikcentrum Aegir leert jou op een veilige en ontspannen manier duiken en snorkelen. Je leert hoe een duikuitrusting werkt, hoe je onderwater moet ademen en hoe je perfect in balans in het water blijft hangen. De theorielessen volg je zelfstandig, waarna de duikcursus wordt vervolgd in het zwembad en het buitenwater. Heb je je duikbrevet eenmaal gehaald, dan kun je mee naar verschillende duikstekken in Limburg, Zeeland of het buitenland. Wil je alles weten over het halen van je duikbrevet? Op de website van Aegir Divecenter vind je alle benodigde informatie.

Openingstijden Aegir Divecenter: Kijk hier voor de openingstijden van Aegir Divecenter.

 

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Havenstraat 34 A
6171 EE
Stein

Contactgegevens

+31464333894
info@aegir.nl
www.aegir.nl

Soort winkel

Vulstation 200 B / 300 B / NITROX 36% / TRIMIX / 02 100%
Winkel - School - Reparatie - Onderhoud
Lid HISWA Duiksport

Deel deze winkel met mededuikers