Zo beheer je je logberichten op Duikersgids

Dit bericht is geplaatst op 17 augustus 2022
Zo beheer je je logberichten op Duikersgids

Zoek op duiksteknaam of op datum.

Kun je je eigen logberichten op Duikersgids terugvinden en beheren? Duiklogs terugzoeken, foutjes corrigeren, enzovoort. Dat kan! Log in op duikersgids.nl en ga naar Mijn Duikersgids. Of maak snel een account aan. Mis je oude logberichten in je logboek? Die kunnen we terugplaatsen als je vaak onder dezelfde naam logde.

Jouw logboek op Mijn Duikersgids

Waar kun je je logberichten op Duikersgids terugvinden? Al jouw duiklogs verzamelen zich op Mijn Duikersgids onder Logbook. Log in op duikersgids.nl, ga boven in de zwarte balk naar Mijn Duikersgids, log opnieuw in en ga dan naar Logbook. Rechts staan je duiklogs en links vind je twee zoekopties. Voer de naam van een duikstek in of klik op een datum om jouw duiklogs terug te vinden. Het spreekt vanzelf dat je een account moet hebben op Duikersgids en ingelogd moet zijn tijdens het maken van een duiklog, anders wordt je logboek niet gevuld. Heb je nog geen account op Duikersgids? Ga naar duikersgids.nl en klik op Account Aanmaken. Ben je ingelogd? Ga dan boven in de zwarte balk naar Mijn Duikersgids en log daar opnieuw in. 

Waar zijn mijn oude duiklogs?

Waarschijnlijk heb je al veel op Duikersgids gelogd, ook voor de livegang van Mijn Duikersgids. Helaas zijn deze oude duiklogs niet meer beschikbaar, tenzij je altijd onder dezelfde lognaam gelogd hebt. Is dat het geval en wil je je oude duiklogs terughebben? Mail je naam, je oude lognaam en je email-adres naar onze redactie. We maken het snel in orde. Op Mijn Duikersgids kun je nog veel meer dan alleen je logboek beheren. Maak onder Profiel een profielpagina aan met profielfoto, profieltekst en jouw duikopleidingen. Help ons onder Dive spots om duikinformatie te corrigeren of voeg een duikstek toe. Zoek in de zoekbalk eerst onder steknaam en bijnaam of de stek al op Duikersgids bestaat en klik dan op het plus teken om de stek toe te voegen. Heb je een Duikersgids Abonnee Code. Deze kun je bekijken en beheren onder Account. Je kunt hier switchen van devices of een oude device verwijderen. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht