Huis met privé duiktunnels te koop in Kansas

Dit bericht is geplaatst op 13 november 2020
Huis met privé duiktunnels te koop in Kansas

Dertig meter diepe privé duikgrot met netwerk van tunnels.

Wil je thuis in quarantaine kunnen duiken? Een gigantisch herenhuis in Kansas, met duikgrot en duiktunnels, staat te koop in Kansas. Dit meldt Scubadiving.com. De woning heeft een oppervlakte van bijna 18.000 vierkante meter en is de droom van elke duiker. Het is het duurste huis van Kansas. Het staat te koop voor 10,9 miljoen dollar. 

Grotduik onder je huis

Het huis is gebouwd in 1993 door wijlen Dennis Langely. Een aardgasondernemer en duikliefhebber, die rond 2000 onder het huis ook een privé duikgrot liet aanleggen. De grot is meer dan 30 meter diep en staat via ondergrondse duiktunnels in verbinding met een 30 meter diepe vijver in de tuin. In de grot bevindt zich een bar, een sauna en een bubbelbad. Er is ook een speciale ruimte met duikapparatuur en duikvoorzieningen, waar je je op je duik kunt voorbereiden. In de grot kom je diverse objecten tegen, waaronder enkele schatkisten. De muren zitten vol met kraters en in het steen zijn schelpen en fossielen aangebracht. Kun je het je voorstellen? Na de koffie even naar beneden voor een grotduik onder je huis.

Spirit of Avalon

De lokale duikinstructeur, Manfred Uhl, dook meerdere malen in de tunnels. "Dit is ongehoord," vertelt. "Er is ongelofelijk veel tijd, geld en energie aan besteed. Geweldig." Niet-duikers kunnen genieten van vijver in de tuin, waar een zwemgedeelte is aangelegd. Ze kunnen zonnen, zwemmen of via een ruit de duikers onderwater gadeslaan. Het huis draagt de naam Spirit of Avalon en is geïnspireerd op de legendes van koning Arthur. Het heeft zeven slaapkamers, zeven badkamers, talrijke commerciële keukens, vergaderzalen, mediakamers, een wijnkelder, een bibliotheek, verschillende vuurplaatsen en artistieke glas-in-loodramen. Breng snel een bod uit. Of wil je meer weten. Bekijk dan eerst de buitengewoon unieke 3D presentatie

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht