Duikersgids 18 ligt bij de drukker. Medio februari bij jou in de brievenbus

Dit bericht is geplaatst op 25 januari 2022
Duikersgids 18 ligt bij de drukker. Medio februari bij jou in de brievenbus

Beleef 15 nieuwe duikstekken!

Duikergids 18 is aangeleverd bij de drukker. Naar verwacht valt de gids medio februari 2022 bij jou in de brievenbus. Je hebt al betaald. Ben je benieuwd welke tips, nieuw ontdekte duikstekken en andere verrassingen de gids jou dit seizoen te bieden heeft? Nog even geduld. Heb je nog geen abonnement? Abonneer je nu. 

Duiken in Nederland 

Waar ga jij dit seizoen duiken? Welke nieuw ontdekte duikspots mag je niet missen? Welke stekken vallen op en waarom? Kortom, het is tijd voor een blik op het duikseizoen van 2022. En hoe kan dat beter dan met de Duikersgids? We hebben in meerdere regio's nieuwe duikplaatsen ontdekt. Wellicht zitten er ook pareltjes bij in jouw regio. Wat mag je verwachten? Van alles en nog wat. Zelf waren we verrast met een nieuwe stek in Noord-Holland met goed zicht, diverse objecten en een grote biodiversiteit. Ook opvallend is een groot houten wrak dat in een bekende duikplaats is ontdekt. Verder, zoals je ook op de cover kunt lezen, twee nieuwe duikstekken in het Noorden, een nieuwe stek met een enorme palingpopulatie, een duikplaats met een gigantisch kraterlandschap, een nieuwe groeve in Belgë en nog veel meer. Abonneer je nu. Bij het abonnement hoort een gratis code waarmee je alle nieuwe duikstekken ook gratis kunt bekijken in de Duikersgids app en op onze website. Je kunt de gids natuurlijk ook los kopen zodra deze in de shop staat. Even geduld.

Van en voor duikers

De Duikersgids is zoals je weet een gids van en voor duikers. We bedanken iedereen die aan de nieuwe uitgave heeft meegewerkt. Je bijdrage wordt enorm gewaardeerd. Een berichtje over de totstandkoming van de gids volgt nog en natuurlijk is er een mooie Duikersgids muts voor iedereen die een stek aanleverde voor het nieuwe boek. De cover van dit jaar is van Cees Kassenberg. De foto is gemaakt tijdens een duik met Scuba-Academie in de Vinkeveense plassen. De Duikersgids biedt ook producten en diensten gratis aan. Maak jij daar gebruik van? De Duikersgids app, ook de nieuwe versie die binnenkort uitkomt, is gratis te downloaden en ook de Duikersgids Getijdenplanner in de app is nog altijd gratis. Tot slot wijzen we je op de nieuwe Duikersgids Portal, Mijn Duikersgids, waar je logberichten, duikstekken, devices en je code kunt beheren. Je kunt rechtsboven op de site inloggen in de portal als je ingelogd bent op de website. Kijk even rond en maak alvast een profielpagina aan met een leuke foto. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht