Duikersgids 16 klaar. Verschijnt in januari 2020

Dit bericht is geplaatst op 15 november 2019
Duikersgids 16 klaar. Verschijnt in januari 2020

Je haalt meer uit je duikhobby met de Duikersgids!

De nieuwe Duikersgids is klaar. De gids, uitgave 16 alweer, zit boordevol met nieuwe stekken en updates. In totaal leer je meer dan twintig nieuwe duikstekken kennen, waar je prachtig kunt duiken. Het resultaat is een mooi duikadvies voor 2020. Nog geen abonnement? Neem je exemplaar mee op Duikvaker. Of abonneer je nu! Cover: Stefan Panis. 

Duiken in Nederland en België

De Duikersgids voor 2020 is klaar en we zijn er trots op. De schitterende foto op de cover is van de Belgische onderwaterfotograaf en tec duiker, Stefan Panis, met als model, Kurt Storms. De foto is genomen in duikgroeve Denée in België. Ben je benieuwd naar de inhoud? Er zijn verrassende ontdekkingen gedaan die je zeker niet mag missen. Een jaar lang hebben we met hulp van plaatselijke duikers en ons Duikersgids Support Team aan de gids gewerkt. En niet zonder resultaat. Als je meer uit je duikhobby wil halen, is een abonnement op de Duikersgids is must! Je ontvangt hem elk jaar thuis en onze online inlogcode ter waarde van 12,99 krijg je er gratis bij. 

Duikstekken waar nog niemand duikt

Wat mag je van de nieuwe gids verwachten? We vonden drie 'ongerepte' natuurstekken vol leven, een nieuwe stek met een dertig meter lang duikwrak (april 2020, onder voorbehoud), een duikstek met een groot plantenwoud, twee kantduiklocaties op Texel, een tweede duiklocatie in Toolenburg, twee heldere, visrijke plassen waar nog van alles ontdekt moet worden, twee nieuwe stekken in Zeeland en ga zo maar door. Verder is in Noord-Holland een nieuwe duiktoren geopend en ook België blijft met twee duikstekken, waarvan er eentje onlangs geopend is voor het publiek, niet onbetuigd.
 Je leest er alles over in Duikersgids 16. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht