Jongeren duiken met jongeren. Join the group...!

Dit bericht is geplaatst op 27 juli 2020
Jongeren duiken met jongeren. Join the group...!

Maak afspraken en ga mee op duiktrips, met een leuke Duikersgids korting.

Duiken is leuk. Duiken met leeftijdsgenoten is nog leuker. Daarom is de Facebookgroep Duikbuddy Gezocht Jongeren opgezet. De groep heeft bijna 400 leden en voorziet duidelijk in een behoefte. Spreek af met buddies en ga mee op duiktrips, met soms een leuke Duikersgids korting. Join the group.   

Duiken met leeftijdsgenoten

Ben jij al lid van Duikbuddy Gezocht Jongeren? Dat heeft tal van voordelen. Je vindt snel iemand van jouw leeftijd om mee te duiken. Maar, de groep organiseert ook geregeld duiktrips met de mogelijkheid om te carpoolen en eventueel een gezellige afterdive. Vaak krijg je bij zulke trips ook een leuke Duikersgids korting op de toegangsprijs. Inmiddels zitten er al heel wat duiken op, waaronder een duikdag bij TODI en Eiland 4. Een leuke groepsduik in de Vinkeveense plassen met Scuba-Academie ligt nog in het verschiet. Heb jij ook een goed idee? Gooi het in de groep. Duikbuddy Gezocht Jongeren is op 2 januari 2020 aangemaakt door Jessica Jansen en Thomas Waffelaert. Ze onderhouden de pagina samen met Duikersgids. 

Duiken met Duikersgids

Duikersgids staat dan ook nauw met de groep in verband. Je kunt met de Duikersgids leuke ideëen opdoen voor een groepsduik. Wil je bijvoorbeeld gaan duiken in de Bergse Diepsluis? Deel bij je oproep dan de betreffende duikstekpagina in de groep. Je deelt dan in één keer de locatie, alle informatie omtrent de duikplaats en de actuele logberichten. Handig, slim en efficient. De Duikersgids verschijnt één keer per jaar in boekvorm als seizoensadvies. Daarnaast kun je gratis gebruik maken van de Duikersgids app en de website. Abonnees profiteren daarbij van extra informatie en content. Lijkt het jou ook wat, een duikcommunity voor jongeren? Je bent van harte welkom!

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht