Duikersgids 15. Duiken in 2019

Dit bericht is geplaatst op 23 november 2018
Duikersgids 15. Duiken in 2019

Duikersgids viert 15-jarig bestaan met meer dan 20 nieuwe duikstekken

Het duikseizoen staat voor de deur! De Duikersgids is jouw beste seizoensadvies. Je vindt alle updates van jouw favoriete stekken. En... we ontdekten meer dan 20 nieuwe duikplaatsen. Ook in jouw omgeving. Bij de Duikersgids krijg je een GRATIS inlogcode die toegang biedt tot online content. Abonneer je nu! Cover foto: Ben Leermakers. 

Duikersgids 15 jaar 

Wat kun je verwachten? We ontdekten nieuwe duikplaatse in Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht, Overijssel, Gelderland, de Oosterschelde, België en Duitsland en meer. Wat valt er op aan deze nieuwe stekken? Het zijn allemaal uiteenlopende duikplaatsen waar nog niet veel gedoken is. Sommige zijn echte natuurstekken met veel leven, andere zitten weer vol duikobjecten. Met de Duikersgids op zak kan jouw duikseizoen niet stuk. Je weet precies wat er onder water gebeurt zodat je niets hoeft te missen.

Duiken in 2019

Tijd dus voor een abonnement op de Duikersgids? Bedenk dat je bij de gids ook de GRATIS Duikersgids abonnee inlogcode ontvangt, ter waarde van € 8,99. De code geeft toegang tot meer content op ons platform, waaronder honderden duikkaarten, 3D wrakanimaties, getijdenplanner en de nieuwe duikstekken van 2019. Voor het nieuwe 30 meter wrak, dat in de Kraaijenbergse Plassen wordt afgezonkenkwam deze uitgave te laat. Maar je vindt deze stekken met je abonnee code op ons online platform, zodra het zover is. Verder loop je met de Duikersgids abonnee code nooit de kans om afgesloten te worden van content die nu nog gratis is. 

Duikstek met zalmen

Enkele highlights uit de nieuwe Duikersgids. We ontdekten duikplaatsen waar je zalmen en binnenspieringen kunt tegenkomen. En, ken jij de Baars en de Kraaijenbergse plassen? Er ligt in de Baars een tweede zeer fraaie duikstek en in het heldere water van de Kraaijenbergse plassen zijn er weer enkele nieuwe stekken bijgekomen. Verder vonden we in wat ooit een bekend zwembad was voor langebaanwedstrijden een nieuwe ondiepe stek. En zo gaat het maar door. Abonneer je snel...! Dank aan alle duikers die vrijwillig aan deze Duikersgids meewerkten. Zonder jullie hadden we nooit zo'n mooie uitgave kunnen maken. We zien jullie hulp als waardering voor de vele GRATIS content die de Duikersgids online aanbiedt.  

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht