Duikersgids 15. Duiken in 2019

Dit bericht is geplaatst op 23 november 2018
Duikersgids 15. Duiken in 2019

Duikersgids viert 15-jarig bestaan met meer dan 20 nieuwe duikstekken

Duikersgids 15 is bijna klaar. Je hebt hem al betaald. De nieuwe gids komt uit in januari 2019. Hij valt vlak voor de Duikvaker beurs in je brievenbus. Heb je al zin in het nieuwe duikseizoen? De Duikersgids is jouw beste seizoensadvies. Je vindt alle updates van jouw favoriete stekken. En... we ontdekten meer dan 20 nieuwe duikplaatsen. Abonneer je nu! Ook verkrijgbaar op Duikvaker! Cover foto: Ben Leermakers. 

Duikersgids 15 jaar 

De Duikersgids bestaat 15 jaar. Dat vieren we in 2019 met meer dan 20 nieuwe duikstekken. Wat kun je verwachten? We deden vijf nieuwe ontdekkingen in Noord-Brabant en maar liefst vier in Zuid-Holland. In Utrecht ontdekten we twee echte duikpareltjes en ook in Overijssel, Utrecht en de Oosterschelde, België en Duitsland wisten we nieuwe duikplaatsen te vinden. Wat valt er op aan deze nieuwe stekken? Het zijn allemaal uiteenlopende duikplaatsen. Sommige zijn echte natuurstekken met veel leven, andere zitten weer vol duikobjecten. Voor ieder wat wils!

Duiken in 2019

Heb je een abonnement op de Duikersgids? Bedenk dat je bij de gids ook de GRATIS Duikersgids abonnee inlogcode ontvangt, ter waarde van € 8,99. De code geeft toegang tot meer content op ons platform, waaronder de nieuwe duikstekken van 2019. Voor het nieuwe 30 meter wrak, dat in de Kraaijenbergse Plassen wordt afgezonken, en het nieuwe duikaquarium in Emmen, komt deze uitgave te laat. Maar je vindt deze stekken met je abonnee code op ons online platform, zodra het zover is. Verder loop je met de Duikersgids abonnee code nooit de kans om afgesloten te worden van content die nu nog gratis is. 

Duikstek met zalmen

Enkele opvallende zaken in de nieuwe Duikersgids willen we je hier niet onthouden. We ontdekten een duikplaats waar je zalmen kunt tegenkomen. In een andere duikstek troffen we binnen spieringen aan. Veel duikers kennen De Baars, maar weet je dat in deze plas nog een tweede fraaie duikstek ligt? Heb je ooit van dijkmagazijn gehoord? Misschien wel, maar je hebt er vast nog nooit gedoken. In deze gids lees je wat je daar kunt aantreffen. Verder vonden we in wat ooit een bekend zwembad was voor langebaanwedstrijden een nieuwe ondiepe stek. En zo gaat het maar door. Abonneer je snel...!

Dank aan duikers

Tot slot onze dank aan alle duikers die vrijwillig aan deze Duikersgids meewerkten. Zonder jullie hadden we nooit zo'n mooie uitgave kunnen maken. Ook dank aan Ben Leermakers die de prachtige coverfoto leverde. Voor alle duikers die zich voor deze uitgave inspanden, ligt een mooie Duikersgids muts klaar op onze stand op Duikvaker. Verder zien we jullie hulp als waardering voor de vele GRATIS content die de Duikersgids online aanbiedt. Ben jij ook op Duikvaker op 2 en 3 februari? Kom langs om ons de hand te schudden. Je kunt je op Duikvaker voordelig abonneren met beurskorting en natuurlijk zonder verzendkosten. Ook een losse aankoop is op de beurs voordeliger. Tot op Duikvaker.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

› Duikersgids 10 Jaar! › Dit moet een duikstek worden in Duikersgids...! › Duikersgids 13. De duikstekken van 2017 › Duikersgids 14. Jouw duikadvies voor 2018 › Wat is de dikste paling die jij ooit zag? › Nieuwe duikstek in België met open groeve en grot

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht