Duikersgids 14. Jouw duikadvies voor 2018

Dit bericht is geplaatst op 14 december 2017
Duikersgids 14. Jouw duikadvies voor 2018

Je kunt in 2018 veel nieuwe duikstekken ontdekken. Kijk maar eens in Duikersgids 14. Enkele hoogtepunten: Er zijn twee duikstekken in Zeeland waar je nu 'anders' duikt. Eentje met zelfs een grote, nieuwe verrassing onderwater. Beleef in totaal meer dan 16 nieuwe duiklocaties in Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Brabant, Limburg, de Oosterschelde (Bootduiken) en nog veel meer!  

Duiken in Nederland 2018

Duik je met veel plezier maar vraag je je soms af of je iets mist? Dat is niet nodig. De Duikersgids houdt alles voor je bij. Neem een abonnement of bestel hem los. Alle toplocaties staan er weer in, met update. Overigens is de selectie van topstekken nu deels gebaseerd op het aantal logberichten op Duikersgids. Handig! Verder ligt de focus zoals altijd op nieuwe duikstekken en nieuwe ontwikkelingen. Waar moet je in 2018 in ieder geval zijn? Waar liggen de nieuw ontdekte duikplaatsen en in welke duikstekken zijn nieuwe, interessante ontwikkelingen gaande?

Duikstekken Noord-Brabant  

We lichten enkele nieuwigheden uit. Twee bekende duikstekken in Zeeland zijn veranderd, waardoor je er totaal anders kunt duiken. We laten nog niets los, maar bij een van de twee kom je onderwater een grote, nieuwe verrassing tegen. De andere is eigenlijk door de jaren heen op natuurlijke wijze veranderd. Je moet wel weten waar je erin moet en hoe je er nu moet duiken. Laat je verrassen! Daarnaast zijn drie duikstekken uitgebreid met een duikparcours. Eentje daarvan ligt in Noord-Brabant en bevat onder meer een kajuitjacht, een anker, zeecontainers, een boomwortelrif en nog veel meer. Er zijn duikvoorzieningen aanwezig en het is een duikplaats voor alle niveaus, met oefenmogelijkheden voor technisch duikers.

Duiken in Zeeland

Wat heeft Duikersgids 14 jou nog meer te bieden? Nieuwe en bekende pareltjes in het Veerse Meer. Het Veerse Meer wordt steeds populairder. De kleurenpracht en biodiversiteit nemen almaar toe en in het seizoen zie je daar nu ook sepia's en pijlinktvisssen. Ook de Oosterschelde heeft nog voldoende verrassingen, zeker als je op de boot stap. We presenteren je drie bijzondere bootduiklocaties in de Oosterschelde. En... nog veel meer. Heb je pas je duikbrevet gehaald en ben je nieuw in de duikwereld? Dan is de Duikergids ook een uitkomst voor jou. Mooi en veilig duiken in Nederland kan alleen met een goede voorbereiding en actuele informatie. Bereid je duik voor op Duikersgids en laat een logbericht achter. Jouw informatie is nuttig voor ons archief en voor elke duiker die na jou komt. Het kan allemaal op onze website (Ook in Engels) en in onze app. Download de app GRATIS voor Android en iOS. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht