Duiker Roland Nijmeijer duikt trouwring op in Gasselterveld

Dit bericht is geplaatst op 2 juni 2017
Duiker Roland Nijmeijer duikt trouwring op in Gasselterveld

04-06-2017. Sportduiker, Roland Nijmeijer, vond vandaag de trouwring van Johan Tienkamp terug in de nieuwe duikplaats Gasselterveld in Drenthe. Roland maakt deel uit van de website gevonden-verloren.nl van 'Ringmaster' Martin van Hees. Martin beheert de website en duikt jaarlijks vele tientallen ringen op voor onbekenden, met een team van 27 duikers. "Die blijdschap en die emotie als de ring boven komt. Daar doen we het voor!"

Gasselterveld geeft schat prijs

Op 24 mei 2017 plaatsen we een bericht op Facebook over de nieuwe duiklocatie Gasselterveld. Frea Tienkamp reageerde als volgt: "Wie gaat hier nog duiken? Net geopend en de eerste 'schat' ligt al op de bodem." Die schat was haar trouwring, daar verloren door haar man Johan. Hij gooide een bal het water in en de ring ging mee. Als reactie namen we contact op met gevonden-verloren.nl. Eigenaar Martin van Hees zette zijn teamleden Ronald en Miek in. En ja hoor, al heel snel moest Gasselterveld zijn schat prijs geven. 

Duikers gezocht voor verloren-gevonden.nl

De duikers van gevonden-verloren.nl werken geheel kosteloos en vragen alleen een kilometervergoeding. Ook Martin houdt aan zijn website niets over. "We doen het om mensen blij te maken." Gevonden-verloren.nl telt 27 duikers, waarvan 9 in het buitenland actief zijn. Heb je een metaaldetector? En zou je aan het team deel willen nemen? Neem dan contact op met Martin van Hees. Je kunt het team natuurlijk ook voor een zoekactie inschakelen. De teller staat voor dit jaar al op 106 succesvolle zoekacties.

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner,
elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER.

10-11-2016. Duiker vindt alleen al dit jaar 80 ringen terug

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Duiker Roland Nijmeijer duikt trouwring op in Gasselterveld Duiker Roland Nijmeijer duikt trouwring op in Gasselterveld Duiker Roland Nijmeijer duikt trouwring op in Gasselterveld Duiker Roland Nijmeijer duikt trouwring op in Gasselterveld

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht