LUCKY DIVE CENTER

Over LUCKY DIVE CENTER

Leren duiken in Zuid-Holland doe je bij Lucky Dive Center in Rotterdam. Lucky Dive Center is een PADI 5 Star IDC Center. Woon je in Zuid-Holland en wil je een duikopleiding volgen in Zuid-Holland. Dat moet je bij Lucky Dive Center zijn. Alle duikopleidingen zijn mogelijk, van PADI Open Water, freediven, medische trainingen, specialties tot opleidingen voor professionals.Voor duikmaterialen kun je terecht in hun winkel of webshop. Zoek je een vulstation in Rotterdam of een service en onderhoudscentrum? Ook dan moet je bij Lucky Divers zijn.  

Leren duiken in Zuid-Holland 

Wil je leren duiken in Rotterdam? Meld je dan direct aan voor een introductieduik. Zo'n introductieduik is pure fun. Daarnaast is het een mooie kennismaking met de duiksport. Leer ademen onderwater en voel je zo vrij als een vis. Je kunt elke vrijdagavond in het zwembad te water, met een deskundige duikinstructeur voor slechts € 20,- (inclusief de huur van een complete duikuitrusting en perslucht). Neem contact op met Lucky Dive Center voor meer informatie. Wil je ja na je introductieduik verder ontwikkelen? Lucky Dive Center biedt een breed scala aan duikopleidingen aan. Eenmaal gebrevetteerd kun je mee met Lucky Divers, het gezellige duikteam van Lucky Dive Center. Er worden geregeld duiktrips, duikvakanties en events georganiseerd.

Feediven in Zuid-Holland

Lucky Dive Center is ook gespecialiseerd in freediven. Freediven is duiken zonder duikuitrusting en onder jouw eigen voorwaarden, zolang je adem dat toelaat. Ga nooit zelf aan de slag. Freediven zonder opleiding kan gevaarlijk zijn. Net als sportduiken is het raadzaam om eerst je brevet te halen. Wil je een oplediging freediven volgen in Zuid-Holland.  Freediving kent veel verschillende disciplines en vormen: Statisch (aan de oppervlakte drijven), dynamisch (afstandzwemmen onder water met of zonder vinnen), of een diepte discipline. Lucky Dive Center helpt je graag verder.

Duikmaterialen en duikuitrustingen

Voor duikmaterialen en duikuitrustingen in Rotterdam moet je de webshop van Lucky Dive Center hebben. Natuurlijk kun je ook terecht in de duikwinkel van Lucky Dive Center in Rotterdam. Je vindt zowel in de shop als in de winkel een breed assortiment duikmaterialen en duikassecoires van de beste merken. 
Openingstijden: Maandag 14:00 tot 21:00 uur. Dinsdag Gesloten. Woensdag 14:00 tot 21:00 uur. Donderdag 14:00 tot 21:00 uur. Vrijdag 14:00 tot 22:30 uur. Zaterdag 10:00 tot 17:00 uur. Eerste zondag van de maand: 12:00 tot 17:00 uur.

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Metaalhof 17
3067 GM
Rotterdam

Contactgegevens

+31104206065
info@luckydivecenter.nl
www.luckydivecenter.nl

Soort winkel

Winkel - School - Freediving
Vulstation 200 B / 300 B / TRIMIX

Deel deze winkel met mededuikers