DUIKCENTRUM LOOSDRECHT

Over DUIKCENTRUM LOOSDRECHT

Bij Duikcentrum Loosdrecht ligt de weg naar de wereld onder water voor je open. Hun ervaren staf staat garant voor plezier en veiligheid tijdens deze reis. De PADI duikopleidingen van Duikcentrum Loosdrecht zijn wereldwijd erkend en openen een deur naar nieuw avontuur! Duikcentrum Loosdrecht beschouwt het PADI duikbrevet als het meest gerespecteerde en duikbrevet in de wereld. Waar je ook duikt, je PADI brevet wordt erkend en geaccepteerd.

Duiken voor kinderen

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen al bij Duikcentrum komen duiken. In vijf lessen leer je de vaardigheden om al goed te kunnen duiken. Daarna kan je zelfs doorgaan om een van de tien spectaculaire specialties te halen die we in de aanbieding hebben. Of neem deel aan het PADI Sealteam programmaDe nadruk ligt hierbij op veilig duiken maar met zoveel mogelijk plezier. PADI Seals krijgen een voorproefje van veel soorten duiken. Bovendien krijgen de ouders een gestructureerd programma waarin hun kinderen vaardigheden ontwikkelen, dingen te weten komen over de onderwaterwereld en veel puur plezier hebben. 

Duiken op vakantie

Denk je er over om op vakantie te gaan leren duiken? Neem ook dan zeker contact met Duikcentrum Loosdrecht! Je kunt bij hun in alle rust je theorie- en zwembadgedeelte afmaken om vervolgens op vakantie je buitenwaterduiken te doen. Wat is het leukste gedeelte van deze cursus? Eigenlijk alles, want leren duiken is een geweldige ervaring. De eerste keer dat je onder water ademt is een ongelooflijke ervaring, die je nooit meer vergeet. Je leert alles om veilig een gebrevetteerde duiker te worden. Ben je klaar om je reis te beginnen? Schrijf je nu in!

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Prinses Margrietstraat 62
1231 XH
Loosdrecht

Contactgegevens

31628837798
info@duikcentrumloosdrecht.nl
www.duikcentrumloosdrecht.nl

Soort winkel

Eigen zwembad
Winkel - School
Vulstation 200 B / 300 B

Deel deze winkel met mededuikers