AIR DIVING

Over AIR DIVING

Wil je leren duiken? Of wil je duiken in een van de helderste duikstekken in Nederland. Bij Air Diving kun je duiken in het bekende Eiland 4 in de Vinkeveense Plassen. Air Diving beschikt over alles wat je nodig hebt om veilig en succesvol in Eiland 4 te duiken. Zij geven ook de duikvergunning uit om in Eiland 4 te duiken. Air Diving staat als duikschool en duikwinkel in Vinkeveen voor topkwaliteit. Voor duiken, duikopleidingen, het aankopen of huren van duikmaterialen of het vullen van je duikfles moet je bij Air Diving zijn. 

Duikmaterialen en duikopleidingen Eiland 4

Heb je duikmateriaal nodig voor je duik in Eiland 4. Air Diving is vlak aan de plas gevestigd en verkoopt duikmaterialen van de volgende merken: Mares, AquaLung, Tusa, Apeks, Suunto, Bare, Procean en Sea&Sea. Verder kun je bij Air Diving terecht voor EHBO artikelen en de verhuur van duikmaterialen. Je huurt al een totale duikuitrusting voor € 45 per dag, exclusief lamp en computer. Je kunt het best vooraf reserveren, laat als borg je rijbewijs of ID achter. Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar Air Diving.  Ze staan graag voor je klaar.

Onderhoud duikmaterialen Vinkeveen

Ook voor onderhoud aan je duikmaterialen moet je bij Air Diving zijn. Air Diving verricht onderhoud aan ondermeer de merken Mares, AquaLung, Tusa en Suunto. Voor deze merken is Air Diving speciaal gecertificeerd. Verder verrichten zij hydrostatische en visuele keuringen van duikcilinders en zijn ze beschikbaar voor onderhoud en reparatie van kranen. Natuurlijk kun je ook voor onderhoud en reparatie van pakken en droogpakken bij Air Diving terecht.

Openingstijden: Maandag en dinsdag gesloten. Woensdag t/m vrijdag open van 12.00 uur tot 18.00 uur. Zaterdag en zondag open van 10.00 tot 16.00 uur. Maandag gesloten. Dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en van 18.30 tot 20.00 uur. Zaterdag en zondag van 8.00 tot 19.00 uur.

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Baambrugse Zuwe 143 B
3645 AE
Vinkeveen

Contactgegevens

+31294291030
info@airdiving.nl
www.airdiving.nl

Soort winkel

Vulautomaat 300 B / 50 CT
Winkel - School
Vulautomaat 24/7 / 2 INT, 2 DIN, Wisselautomaat 1 en 2 euro
Vulstation Zuurstof / Helium / Nitrox / 300 B

Deel deze winkel met mededuikers