DUIKCENTRUM DE AALSCHOLVERS

Duikcentrum De Aalscholvers in Tilburg is gericht op service en kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Alles is mogelijk, van een duikopleiding tot alles op het gebied van technisch duiken. Wil je leren duiken? Of ben je een ervaren en veeleisende duiker? Dan is duikcentrum De Aalscholvers wat voor jou. Veiligheid staat bij de Aalscholvers altijd voorop en zij hebben een lange termijn visie op de duiksport voor de komende decennia. 

Duikopleiding in Brabant

Duikcentrum De Aalscholvers combineert plezier met het allerhoogste veiligheidsniveau. Of je nu voor een PADI of GUE opleiding gaat. Duikcentrum De Aalscholvers beschikt over drie comfortabele leslokalen waar ze het hele seizoen vijftien verschillende specialty-opleidingen aanbieden. Heb je nog geen duikbrevet en wil je het duiken een keer proberen? Maak dan een afspraak voor een proefduik. Starten met je duikopleiding kan wekelijks. Verder wordt er in de wintermaanden iedere maand voor een klein bedrag een leuke workshop gegeven, waar ook jij aan kunt deelnemen.
Natuurlijk kun je bij duikcentrum De Aalscholvers ook terecht voor onderhoud, advies en aanschaf. Zoek je iets speciaals of is er iets aan vervanging toe? Alle grote merken in snorkel- en duikmaterialen zijn voorhanden op de 400 m2 duikcentrumoppervlakte: Scubapro, Halcyon, Suex, Santi, Shearwater, OMS, Suunto, Apeks, Bare, TecLine, Fourth Element, Ammonite enzovoort. Kijk op de website of loop gerust een keer langs. Ze staan altijd klaar om je te helpen. 

Stel je vraag

Adresgegevens

Houtstraat 118
5046 DM
Tilburg

Contactgegevens

013 - 5427 308
info@aalscholvers.nl
www.aalscholvers.nl

Soort winkel

GUE IDC Center
PADI
Duikteam
Onderhoudscentrum
School
Winkel
Vulstation 230 B / 300 B / NITROX 32% (Op buffer) / NITROX 100% / TRIMIX / ARGON

Deel deze winkel met mededuikers