DE TUIMELAAR ZWOLLE

Over DE TUIMELAAR ZWOLLE

Duikcentrum De Tuimelaar biedt als PADI 5-sters duikcentrum PADI-duikopleidingen aan op elk gewenst niveau. Daarnaast kent de winkel een breed assortiment aan duik- en snorkelartikelen. Je kunt bij duikcentrum De Tuimelaar terecht voor aanschaf, onderhoud, reparatie en meer. Wil je duikmateriaal huren? Duik je graag met anderen? Of maakt je graag een mooie duikreis? Wij verhuren complete duikuitrustingen, we beschikken over een actief en gezellig duikteam. En we organiseren jaarlijks duikreizen naar het buitenland.

Duiken in Overijssel 

Als duiken je passie is, dan biedt de Tuimelaar Zwolle het totaalpakket! De Tuimelaar staat bekend om zijn kwaliteit, service en persoonlijke benadering. Onze instructeurs en divemasters zijn ervaren en enthousiaste duikers, die veiligheid hoog in het vaandel hebben. De winkel heeft een ruim en overzichtelijk assortiment. We zijn al geruime tijd dealer van ondermeer Seac Sub, Suunto, Beuchat, Waterproof, Bare, Mares, Aqualung, Fourth Element, Cressie, Green Force, DiveLight, Momentum, Metalsub, Typhoon, Trident en Polar Bears. Dit betekent dat we maatwerk leveren en regelmatig interessante acties hebben!

Duiken in Egypte

Verder maken we ieder voorjaar een duikreis naar het kleurrijke koraal van Egypte. Het badplaatsje Dahab is daar onze thuisbasis. Maar er worden ook reizen georganiseerd naar duikoorden, zoals Aruba, Bonaire en Spanje. We hebben onze contacten over de hele wereld! Kom en sluit je bij ons aan. Tot ziens bij duikcentrum de Tuimelaar! 

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Vermeerstraat 61
8021 VB
Zwolle

Contactgegevens

+31384550135
info@tuimelaarzwolle.nl
www.tuimelaarzwolle.nl

Soort winkel

Vulstation 230 B
Winkel - School

Deel deze winkel met mededuikers