DUIKCENTRUM BIGBUBBLES

Over DUIKCENTRUM BIGBUBBLES

Voor duikopleidingen en duikmaterialen in Gelderland moet je bij Duikcentrum Bigbubbles in Zutphen zijn. Duikcentrum Bigbbles verzorgt alle duikopleidigen, van de basiscursus Open Water Duiker tot een opleiding op professioneel niveau. De duiklessen worden op een veilige, professionele en leuke manier gegeven, met gebruik van de beste duikuitrustingen en duikmaterialen. Duikcentrum Bigbubbles maakt van jou een veilige en comfortabele duiker. Je neemt je eerste duiklessen in het zwembad. De meeste buitenduiken maken ze in het Bronsbergenmeer in Zutphen.

Start je duikopleiding in Zutpen

Wil je duiken in Gelderland? Of wil je je duikopleiding halen omdat je op vakantie gaat? Haal je nu je duikbrevet in Zutphen bij Duikcentrum Bigbubbles. Je kunt je op ieder gewenst moment inschrijven voor een duikopleiding of een duikspecialty. Duikcentrum Bigbubbles heeft ook een duikteam dat wekelijks de leukste funduiken maakt. Kom langs bij aan de Spittaalstraat in Zutphen om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ook een mail verzenden naar het duikcentrum of bellen.  

Duikmaterialen in Zutphen

Bigbubbles heeft natuurlijk ook een duikschop en een online duikwinkel waar je al je duikmaterialen en duikaccessoires kunt aanschaffen. Wie zoekt naar duikmaterialen in Gelderland is bij Bigbubbles aan de Spittaalstraat in Zutphen aan het juiste adres. Het duikcentrum heef alles voorhanden, van snorkelset tot duikuitrusting, compleet met alle benodigde onderhouds- en hulpmaterialen. Je koopt ook met garantie. Bigbubbles is officieel dealer van onder meer: Subgear, Mares, Oceanic, Nothern diver, Fourt Element, Divetechnicks, Duiksport Nederland en nog veel meer.

Openingstijden: Maandag Gesloten. Dinsdag Gesloten. Woensdag 14.00 - 19.30 uur. Donderdag 14.00 - 19.30 uur. Vrijdag 14.00 - 20.00 uur. Zaterdag 10.00 - 17.00 uur. Verder op afspraak open. Bel 0623 - 672 317.

Vraag informatie aan!

Adresgegevens

Spittaalstraat 39
7201 EB
Zutphen

Contactgegevens

+31575519414
info@bigbubbles.nl
www.bigbubbles.nl

Soort winkel

Vulstation 200 B / 300 B / NITROX 32%
Winkel - School - Evenementen

Deel deze winkel met mededuikers