Zelf duikstekken toevoegen op Mijn Duikersgids

Dit bericht is geplaatst op 21 augustus 2021
Zelf duikstekken toevoegen op Mijn Duikersgids

Je kunt op Mijn Duikersgids ook zelf je devices beheren.

Op Duikersgids kun je zelf duikstekken toevoegen. Dat kan met de nieuwe Duikersgids app of op onze website bij Mijn Duikersgids. Lever je bijdrage en wacht vervolgens op review en publicatie. Hartelijk dank! Maar er kan nog veel meer op Mijn Duikersgids, zoals het beheren van je eigen logberichten en devices.

Duikersgids app en portal

Hoe voeg je een stek op Duikersgids toe? Ga via de app of de website (als je ingelogd bent) naar Mijn Duikersgids. Ga daar naar Dive Spots. Zoek eerst de stek op die je wil toevoegen om er zeker van te zijn dat deze nog niet op Duikersgids bestaat, ook niet onder een andere naam. Klik dan rechts op het kruisje en je kunt beginnen met invoeren. We raden je aan hiervoor altijd een PC te gebruiken. Plaats nooit teksten, foto's of duikkaarten die auteursrechtelijk beschermd zijn. De Duikersgids neemt geen verantwoordelijkheid voor onrechtmatig aangeboden materiaal. Zodra je klaar bent kunnen wij reviewen en publiceren. Je kunt ook bestaande duikstekken bewerken. Zoek de stek op, breng een correctie aan of voeg iets toe en wacht op publicatie. Al je bijdragen worden op je profielpagina bijgehouden. 

Je devices beheren

Op Mijn Duikersgids kun je nog veel meer, zoals het beheren van je devices. Heb je een nieuwe telefoon en werkt de code niet meer? Of wil je de code niet meer op je tablet gebruiken maar op een ander device? Je kunt eenvoudig zelf devices verwijderen en toevoegen. Lukt het niet? Mail naar onze redactie en we lossen het direct voor je op. Wat kan er nog meer? Je logberichten bewerken, je logboek bijhouden en nog veel meer. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht