Laadpalen elektrische auto's bij 't Veenmeer

Dit bericht is geplaatst op 1 december 2022
Laadpalen elektrische auto's bij 't Veenmeer

Ken je meer locaties met een laadpaal? Geef het door via Mijn Duikersgids.

Sinds deze week kun je bij 't Veenmeer je elektrische auto opladen. Handig om dit te combineren met een duik. De laadpalen staan op de camping en ook aan de kant van het Villapark! Duikersgids Support. Duikcentrum New Atlantis. Elk jaar updates topduiklocaties en nieuw ontdekte duikplaatsen. Abonneer je nu.

Duiken in 't Veenmeer 

Duik je geregeld in 't Veenmeer of heb je plannen om daar te gaan duiken? Je kunt vanaf heden een duik combineren met het opladen van je auto. Er komen bij steeds meer duikplekken laadpalen en dat is handig om te weten. Enkele voorbeelden zijn: Den Osse Nieuwe Kerkweg, Anna Jacobapolder en de Bergse Diepsluis (bij de benzinepomp). Heb je geen elektrische auto? Parkeer dan niet bij de laadpalen. Daar staan meestal fikse boetes op en er wordt niet zelden gecontroleerd. Ken je meer locaties met een laadpaal? Geef een aanvulling door op de duikstekpagina via Mijn Duikersgids.
Laadpalen bij duikplaatsen zijn een aanwinst. Sommige duikers klagen dat elektrische rijders hierdoor vaak dichter bij de instapplaats kunnen parkeren. Wat is jouw mening hierover?

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht