Zeeland beleeft een van de drukste duikweekenden van het seizoen

Dit bericht is geplaatst op 28 augustus 2021
Zeeland beleeft een van de drukste duikweekenden van het seizoen

Duikwereld geniet van Zeeland!

Zeeland beleefde het afgelopen weekeinde een van de drukste duikweekenden van het seizoen. Zaterdag- en zondagmorgen stond de parkeerplaats van Nieuwe Kerkweg Den Osse al om 9:00 uur vol. Ook bij duikstekken zoals Zoeterbout, Dreishor Frans Kokrif en de Bergse Diepsluis was het ontzettend druk. Duikersgids Support Team: Joost Jochems en Suzanne Ranner-Sep. Zoek je alternatieve duikstekken. Abonneer je dan op de Duikersgids. 

Duiken in Zeeland

Vooral bij Nieuwe Kerkweg Den Osse was het file duiken. De drukte leidde zoals altijd tot wat ergernis. Vooral duikers die met een camper arriveerden konden op scheve gezichten rekenen. Een ding is echter zeker, de duikwereld heeft ontzettend van Zeeland genoten. Niet alleen Nederlandse duikers namen het ervan, er waren ook opvallend veel Belgische, Franse en Duitse duikers aanwezig. Duikers van Duikersgids Support Team noemen, naast het aangename weer, verschillende oorzaken voor de drukte. "Veel duikverenigingen komen terug van vakantie en gaan nu in Zeeland duiken," zegt een duiker. "Verder is het voor velen de laatste kans om in de vakantie te duiken. Zowel in Nederland als in België lopen de vakanties ten einde. Sommigen bleven vanwege de drukte thuis of kozen een alternatieve duiklocatie.  

Duiken met nieuwe Duikersgids app

Dit weekend is ook de nieuwe Duikersgids app voor het eerst in de praktijk gestest. Een tiental leden van Duikersgids Support Team nam aan deze eerste testfase deel. De eerste testresultaten zijn al binnen en ook de eerste bugfixes zijn uitgevoerd. Deze week volgt een nieuwe update. De komende weken zullen meer en meer testers worden uitgenodigd, waarna telkens een nieuwe proefversie in de testomgeving wordt geplaatst. In de nieuwe Duikersgids app kun je onder meer een profielpagina aanmaken, een logboek eerste versie beheren en correcties doorgeven. De app heeft een nieuw design gekregen en de bekende bugjes zijn gefixt. De test is gestart met de Android-versie en wordt gevolgd door iOS. Beide apps zijn nog dit jaar gratis verkrijgbaar in de app en play store. 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht