Haal jouw Duikersgids op Duikvaker VirtualXpo

Dit bericht is geplaatst op 9 december 2020
Haal jouw Duikersgids op Duikvaker VirtualXpo

Wel beurskorting. Geen verzendkosten!

Duikvaker 2021 komt eraan! De beurs vindt dit jaar digitaal plaats op 6 en 7 februari, onder de naam Duikvaker VirtualXpo. Je kunt gratis naar binnen om jouw exemplaar van Duikersgids 17 op te halen. Gewoon met de gebuikelijke beurskorting! En... zonder verzendkosten. We zitten op 6 en 7 februari voor je klaar op Duikvaker VirtualXpo. Bekijk video:

Duikersgids op Duikvaker VirtualXpo   

Ga je elk jaar naar Duikvaker? Of ben je nog nooit geweest? Dit jaar kun je de beurs gratis bezoeken op Duikvaker VirtualXpo. Wat kun je van de VirtualXpo verwachten? En hoe werkt het eigenlijk, een digitale beurs. Heel eenvoudig. Tijdens Duikvaker VirtualXpo kom je binnen in het virtuele beursgebouw. Net als op de fisieke beurs zijn er drie hallen waar je kunt rondkijken. Iedere exposant heeft een eigen, unieke stand. Zoek de stand van de Duikersgids en klik om de stand te bezoeken. Binnen kun je de gids bestellen, een abonnement afsluiten of vragen stellen via Whatsapp of e-mail. Op de beursvloer kun je ook andere stands bezoeken of live presentaties bijwonen of deze later terugkijken.

Duikersgids 17 met korting

Kortom, een nieuwe, unieke ervaring ingegeven door de nog altijd geldende corona-maatregelen. Wat Duikersgids betreft verandert niets. Als besteller of abonnee krijg je dezelfde beurskorting als altijd. De verzenkosten nemen wij voor onze rekening. Weliswaar moet je daardoor ietsje langer op de gids wachten. Hij ploft eind februari 2021 bij je in de brievenbus. Duikersgids 17 is een duikadvies voor het duikseizoen 2021. Je vindt in deze uitgave weer een reeks nieuw ontdekte duikplaatsen en stekken, die om uiteenlopende redenen, interessant zijn voor het nieuwe seizoen. Ook de toplocaties ontbreken niet, met updates. Zorg dat je je exemplaar met korting in de bus ontvangt.

 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht