Duiken in TODI. Wanneer ga jij?

Dit bericht is geplaatst op 29 oktober 2016
Duiken in TODI. Wanneer ga jij?

Op vrijdag 28 oktober opende TODI haar deuren. TODI is het eerste indoor duik- en snorkelcentrum met tropische zoetwatervissen in Europa. De Belgische minister Steven Vandeput en presentatrice en televisiekokkin, Pascale Naessens, mochten als eersten de onderwaterwereld verkennen. Toch waren Dirk Donald Hanssens en Peter Vanderborght ze net voor. Beide sportduikers waren aanwezig namens de Duikersgids. Hun reactie: "Duiken in TODI is puur genieten. Het is een geweldige indoor duikervaring die je zeker niet mag missen. Een ware aanwinst voor de duiksport."

TODI is 6.200.000 liter zoet water en 2200 tropische zoetwatervissen meteen een van de grootste indoorduikbassin van België. Je kunt er duiken en snorkelen in verwarmd water. Alles over TODI vind je in de nieuwe Duikersgids (uitgave 13, 2017). Premium: Bekijk hier.
Natuurlijk beschikt België al jarenlang over een andere, eveneens unieke, indoor duiklocatie in de vorm van NEMO33. Zoetwatervissen ontbreken hier maar, daarvoor in de plaats heeft NEMO een unieke duiktoren, met 33 meter als diepste punt.  

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht