Duikersgids testdag ONK in TODI

Dit bericht is geplaatst op 18 april 2018
Duikersgids testdag ONK in TODI

Het ONK Onderwaterfotografie en Videografie komt eraan. Het Duikersgids team organiseert aanstaande zaterdag (21 april) een oefendag in TODI om goed voorbereid van start te gaan. We gaan twee duiken maken en na afloop evalueren en tips uitwisselen. Teamleider Didi zorgt voor de organisatie. Onze deelname vorig jaar was een kennismaking. Dit jaar gaan we voor de prijzen!  

Duikersgids team ONK

Het Duikersgids team bestaat uit Arthur Klaphake, Glenn Verheyde, Melanie Bothof, Anouk Nijkamp, Eduard Bello, Koenraad de Vos en Dirk Donald Hanssens (teamleider).  De oefendag is een ideale gelegenheid om elkaar te ontmoeten en het fantastische TODI te leren kennen. TODI is de fun-, oefen- of testlocatie voor zomer en winter?  Je duikt er in warm water (24 graden) tussen duizenden tropische vissen. Alles is tot in de puntjes geregeld, van douches, kleedruimten en toiletvoorzieningen tot materiaalverhuur en nog veel meer. Perfecte omstandigheden voor bijvoordeeld een ONK testdag of een dagje met het hele gezin. De kinderen kunnen snorkelen of proefduiken en in de nabije omgeving zijn tal van outdooractiviteiten te vinden, zoals mountainbiken. Zondag is het in TODI mermaid dag.

Duiken in TODI

Het Nederlands Kampioenschap Onderwaterfotografie en Videografie wordt dit jaar voor het eerst in twee perioden gehouden. De eerste periode loopt van maandag 7 mei tot en met zondag 13 mei 2018. De tweede vindt plaats van maandag 11 juni tot en met zondag 17 juni 2018. Deelnemers aan het ONK Starters (voorheen ZK) kunnen in beide ronden op alle dagen van de wedstrijdperiode foto’s en video’s maken. Voor deelnemers aan het ONK Masters is er een beperking van twee keer 24 uur. Zij mogen in de twee perioden beide keren op één dag foto’s of video inleveren. Per wedstrijdperiode mag je na een dag duiken zelf beslissen of je je foto’s of video’s al dan niet inlevert of het op een andere dag opnieuw probeert.  

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht