Win een jaar gratis duiken in nieuwe Duiktoren Enkhuizen

Dit bericht is geplaatst op 4 december 2018
Win een jaar gratis duiken in nieuwe Duiktoren Enkhuizen

Opleidingscentrum BC-Opleidingen. Eerst beroepsduikers, later ook sportduikers

Hoe lang duurt het voordat dit duikbassin gevuld is met water? Op maandag 3 december om 16:16 uur is de waterkraan opengedraaid. Nu is het wachten tot het vol is. Doe mee met de prijsvraag en win een jaar lang gratis duiken in dit nieuwe opleidingscentrum van BC-Opleidingen! De duiktoren opent op 1 februari 2019 voor beroepsduikers. Later zijn ook sportduikers welkom. 

Duiken in Duiktoren Enkhuizen

Prijsvraag: Er wordt via een rubberen leiding (diameter van 2,6 centimeter) 480 kubieke meter water naar 10 meter hoogte gepompt onder een reguliere vuldruk op het waterleidingnet. Hoe lang duurt het totdat de bassins gevuld zijn? Mail je reactie vóór 20 december 2018, 12:00 uur onder vermelding van je naam, telefoonnummer en het woord 'prijsvraag'. De winnaar wordt in de eerste week van januari 2019 bekend gemaakt. Je krijgt één jaar lang gratis toegang tot de duiktoren tijdens de voor sportduiker nog vast te stellen openingstijden. Meer informatie over de prijsvraag vind je op de facebookpagina van BC-Opleidingen.

Voor beroepsduikers en sportduikers

De Duiktoren Enkhuizen is in eerste instantie bedoeld voor beroepsopleidingen, maar ook sportduikers kunnen hier in de toekomst terecht. Het centrum krijgt meerdere inpandige duikbassins, met daartussen een instapdeel. De watertemperatuur is rond de 21 graden. Er komen ook omkleedruimten, douches en leslokalen en er wordt gewerkt aan een 21 meter diepe put, die gevuld is met buitenwater. In het Markermeer zelf wordt verder nog een 4 meter diep duikdeel ontwikkeld. De nieuwe duikvoorziening staat in 2020 in Duikersgids 16. Het centrum is dan al enige tijd open voor sportduikers.

 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht