Nieuwe toegangsregels Veenmeer 2021

Dit bericht is geplaatst op 17 december 2020
Nieuwe toegangsregels Veenmeer 2021

Individueel duiken kan alleen in combinatie met een verblijf.

Vanaf 1 januari 2021 gelden nieuwe toegangsregels voor duiken in 't Veenmeer. Dit meldt Camping Veenmeer. Individuele duikers kunnen alleen nog duiken in combinatie met een verblijf, al dan niet met overnachting. Je reserveer vooraf, maar als er plaats is kun je je ook dezelfde dag aanmelden. Voor verenigingen, duikscholen en clubs gelden andere regels. Alle nieuwe toegangsregels vind je hier.    

Duiken in 't Veenmeer

Duiken in 't Veenmeer wordt dus heel anders dan je gewend bent. Je kunt als individuele duiker alleen duiken in combinatie met een verblijf. Op een kampeerplaats is dit mogelijk van 12:00 uur tot 12:00 uur de volgende dag en in een tiny house of villa van 14:00 tot 10:00 uur de volgende dag. Overnachten mag maar hoeft niet. Per verblijfsaccomodatie is één auto toegestaan en alleen verblijvende gasten mogen duiken, tot maximaal zes personen per dag. Duikabonnementen worden niet meer verstrekt. Camping Veenmeer noemt de toenemende verkeersdruk op het park als reden voor deze ontwikkelingen. Voor duiken met een vereniging, duikschool of duikclub zijn er twee opties. Het reserveren van  tijdsblokken voor maximaal tien personen of het huren van een verblijfsaccomodatie voor een jaar.

Duikcentrum New Atlantis

Speciale wensen, extra tijden of evenementen zijn mogelijk in overleg. Voor duikcentrum New Atlantis zijn aparte regels van kracht. Bekijk hier alle nieuwe regels en opties voor individuele duikers en verenigingen voordat je gaat duiken. Op dit moment kun je ook niet als vanouds in 't Veenmeer duiken. Tot de nieuwe regels in 2021 ingaan gelden de volgende restricties. Volgende week wordt de duikstekpagina van 't Veenmeer geactualiseerd op het Duikersgids platform. Ook in de nieuwe Duikersgids wordt de informatie van 't Veenmeer bijgewerkt. Abonneer je nu!  

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht