Opnieuw werkzaamheden aan de Zeelandbrug

Dit bericht is geplaatst op 1 november 2018
Opnieuw werkzaamheden aan de Zeelandbrug

De Zeelandbrug en de wegen die daar naar toe leiden, krijgen een opknapbeurt

Er gaat weer wekenlang op en rond de Zeelandbrug gewerkt worden. Tussen maandag 26 november en zaterdag 1 december is de Zeelandbrug tussen 20.00 uur en 6.00 uur afgesloten. Het verkeer moet omrijden via de Oosterscheldekering. In de week van 3 tot en met 6 december wordt ook het stukje van de N286, tussen de twee kruispunten bij Zierikzee, aangepakt.

Duiken Zeelandbrug 

De Zeelandbrug en de wegen die daar naar toe leiden, krijgen de komende weken een opknapbeurt. De provincie laat asfalt vernieuwen en bermen verbeteren en hier en daar komen ook nieuwe vangrails. Er is reeds gestart met het asfalteren van de N256 tussen het kruispunt bij Colijnsplaat en de voet van de Zeelandbrug. Het verkeer wordt 's avonds en 's nachts een stukje over de parallelweg geleid. Daarna, van 5 tot 23 november, is het stuk tussen de kruispunten bij Wilhelminadorp en Colijnsplaat aan de beurt.

Duikincident Zeelandbrug

De Provincie voorziet tijdens het onderhoud geen werkzaamheden op het water. Toch willen we iedereen manen tot voorzichtigheid. Vorige maand vond een ernstig incident plaats bij de Zeelandbrug waarbij een schip, dat werkte in opdracht van de Provincie, voor een gevaarlijke situatie zorgde. De Provincie voert een onderzoek uit naar de toedracht van dit incident maar heeft nog geen onderzoeksresultaten bekend gemaakt. 

  

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht