Dagkaart Eiland 4 vanaf morgen beschikbaar

Dit bericht is geplaatst op 28 april 2018
Dagkaart Eiland 4 vanaf morgen beschikbaar

Eindelijk, het is zover. Je kunt vanaf morgen in Eiland 4 duiken met een dagvergunning. De vergunning kost 7,50 per dag en is alleen ter plaatse verkrijgbaar in de winkel van Airdiving. Je koopt hem in de shop en daar laat je de maand en de dag afknippen waarop je duikt. Ben je van plan morgen te gaan duiken in Eiland 4 in Vinkeveen? Dat kan nu dus op basis van de nieuwe dagvergunning. 

Duiken in Vinkeveen

Duiken in Vinkeveen, met name in Eiland 4, is met deze maatregelen voor velen een stuk aantrekkelijker geworden. Jarenlang is vanuit de duikwereld gevraagd om een dagvergunning voor Eiland 4. Het zal velen deugd doen dat die mogelijkheid er nu is. Met de nieuwe dagvergunning kun je voor één dag afrekenen en hoef je geen jaarkaart aan te schaffen. Voor velen was dat een probleem omdat ze gezien de reisafstand niet meer dan één of twee keer in Eiland 4 duiken.

Duiken Eiland 4

Airdiving heeft jarenlang achter de schermen aan de realisatie van een dagvergunning gewerkt in samenwerking met het Recreatieschap Vinkeveense Plassen. Tot nog toe kon het Recreatieschap geen enkel idee goedkeuren vanwege administratieve onvolkomenheden. Controle en naleving leverden veelal onoverkomenlijke problemen op. Deze lijken met het knipsysteem nu grotendeels opgelost. Zorg dat je de knipkaart bij je hebt en af laat knippen als je gaat duiken.   

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht