Duikmateriaal krijgt massaal een servicebeurt. Doe jij ook mee...!

Dit bericht is geplaatst op 22 maart 2020
Duikmateriaal krijgt massaal een servicebeurt. Doe jij ook mee...!

Zorg voor veilig duikmateriaal en help je duikshop!

'Laat je duikmateriaal servicen...! Het moest toch al gebeuren en je helpt de duikshop.' Heb je deze oproep gehoord? Steeds meer duikers geven er gehoor aan en brengen hun duikmateriaal langs voor een servicebeurt. Geweldig..! Doe jij ook mee! Je zorgt op de juiste manier voor je veiligheid en je steunt de totale duikbranche. Foto: Rob Dekker.

Goed onderhouden duikmateriaal

De duikwinkels hebben het moeilijk. De sector is als gevolg van de Corona uitbraak deels tot stilstand gekomen en dat wordt alom gevoeld in duikscholen en duikcentra. Hoe kan jij helpen? Doe wat je al lang had moeten doen maar door tijdgebrek niet aan toe bent gekomen. Laat je duikmateriaal professioneel onderhouden zodat je straks weer veilig kunt duiken. Je bent zeker niet de enig. Steeds meer duikers vinden dit een prima idee en gaan langs bij hun duikwinkel voor een uitgebreide servicebeurt. Neem daarbij wel alle veiligheidsadviezen in acht. Ga niet de deur uit met klachten, houdt afstand van elkaar, betaal met je pinpas en niet zoenen of handen schudden.  

Sets komen binnen rollen

Breng jij ook je duikspullen langs? Het is zonder meer een van de alternatieven in deze tijd van verveling. Je zult niet de enige zijn zoals blijkt uit reacties van de duikondernermers. "Sinds vorige week komen steeds meer sets binnen rollen," vertelt Rob Dekker van Dive Post Zoetermeer. "Perfect! We moeten het nu echt van het onderhoud hebben omdat vrijwel alle andere activiteiten zijn stil gevallen. De sets zijn echt aan onderhoud toe. De mensen wachten echt te lang. Dat is slecht voor je veiligheid en voor de levenduur van je duikmateriaal." Heb je vragen over je materiaal of de dienstverlening? Zoek jouw duikwinkel op en stel je vraag

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht