Het nieuwe DiveWorld Enschede is klaar

Dit bericht is geplaatst op 28 september 2016
Het nieuwe DiveWorld Enschede is klaar

28-09-2016. De verbouwing is klaar. En het resultaat is geweldig. Ben je lang niet in DiveWorld Enschede geweest? Of nog nooit misschien? Het loont de moeite om te gaan kijken. Beleef de ervaring van het duiken in een Mexicaanse cenote. De kunstmatige beplanting en stenen muren wekken perfect de illusie van een Mexicaanse grot. Mooie duiklocaties met goede faciliteiten, daar houden wij van. Knap gedaan mannen! 

Duiken in DiveWorld Enschede

Duiken in DiveWorld Enschede is een compleet nieuwe ervaring geworden, zeker als je het interieur goed op je in laat werken. Alleen het gegalm van je echo ontbreekt. Voor de metamorfose is het intererieur overgenomen van een naburig recreatiecentrum, waar de entree in de stijl van een veertien meter hoge kunstmatige jungle was gebouwd. Een professionele decorbouwer deed de rest op aanwijzing van de mannen van DiveWorld Enschede. Gaandeweg liep het project enige vertraging om maar nu is het dan eindelijk zover. De beleving begint al bij binnenkomst en wordt in het water voortgezet.   

13-08-2015. Het nieuwe DiveWorld Enschede

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Het nieuwe DiveWorld Enschede is klaar Het nieuwe DiveWorld Enschede is klaar Het nieuwe DiveWorld Enschede is klaar Het nieuwe DiveWorld Enschede is klaar

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht