Het nieuwe DiveWorld Enschede

Dit bericht is geplaatst op 13 augustus 2015
Het nieuwe DiveWorld Enschede

13-08-2015. DiveWorld Enschede maakt een metamorfose door. De hele uitstraling van de duiktoren gaat veranderen. Kunstmatige beplanting en stenen muren moeten de illusie van een Mexicaanse grot overbrengen. De voorbereidingen voor de renovatie zijn in volle gang, het nieuwe DiveWorld Enschede moet eind dit jaar klaar zijn. Tijdens de verbouwing gaat het duiken gewoon door. 

Eind september wil DiveWorld Enschede met de bouw van de 'artificial jungle' starten. De bouw wordt in delen uitgevoerd, zodat het duiken gewoon door kan gaan. Voor de metamorfose wordt het intererieur overgenomen van een naburig recreatiecentrum, waar de entree in de stijl van een veertien meter hoge kunstmatige jungle was gebouwd. Een professionele decorbouwer moet voor de nodige expertise zorgen om de juiste sfeer tot stand te brengen. Ook de ontvangst en de duiktoren zelf moeten deels in de nieuwe stijl worden aangepast. 
De beleving moet in het nieuwe DiveWorld Enschede al bij binnenkomst beginnen en doorgaan als je onderwater ligt. Er stonden al v
erbouwingsplannen gepland voor volgend jaar zomer, deze zijn vervroeg om van deze gelegenheid gebruik te kunnen maken. Gaan we straks zoals op de foto in DiveWorld Enschede te water? "De foto is een impressie," zegt Arjan Ligtemoet, "maar dit is wel helemaal waar we voor gaan." 

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht