Duikverbod aan de Zeelandbrug

Dit bericht is geplaatst op 11 april 2019
Duikverbod aan de Zeelandbrug

Overlast en duikverbod in perioden tussen 1 mei tot en met 1 november

De duikstek Zeelandbrug wordt deze zomer tijdelijk afgesloten in verband met werkzaamheden. Vanaf 1 mei tot 1 november 2019 worden aan verschillende delen van de brug werkzaamheden uitgevoerd die voor overlast kunnen zorgen. Van 1 juli tot en met 5 juli 2019 richten de werkzaamheden zich op pijler 1 en 2 van de brug. De toegangstrap zal dan geblokkeerd worden door middel van een bouwhek en een duikverbodsbord. Duikersgids Support Team: Bas Brand en Thierry vandenPlas. 

Duiken Zeelandbrug

De werkzaamheden worden uitgevoerd door de firma Van Kessel in opdracht van de provincie Zeeland. Het gaan om meerdere reparatie en conserveringswerkzaamheden. Pijler 3 tot en met 8 zijn in de periode van 10 juni tot en met 5 juli 2019 aan de beurt. Hier geldt al een duikverbod maar het is toch goed om hier rekening mee te houden. In deze periode wordt een waarschuwingsbord geplaatst bij de toegangstrap. Verder zal de parkeerplaats aan de Galgelaan in week 27, 28, 29 en 30 gedeeltelijk (10 meter aan weerszijden van de brug) worden afgesloten. De afzetting is nodig om schade en onveilige situaties te voorkomen.   

Groot Online Duikkaartenarchief, 3D Wrakanimaties, Getijdenplanner, elk jaar de Duikersgids en meer. ABONNEER JE HIER

Gerelateerde artikelen

› Blije prijswinnaars bij opening Duiktorens Enkhuizen › Grote fuik veroorzaakt gevaar voor duikers bij Geersdijk › Fuik Geersdijk hoeft niet verplaatst te worden

Reageer op dit bericht

‹ Terug naar het overzicht